Nowy123 Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Ja tam się swoich kabli nie wstydzę, przecież wszystko na prąd to jak ma być, bezprzewodowo? Ale widzę tendencje do ukrywania kabli tak żeby "wygladało" raz u znajomego nawet się zastanawiałem co jest?okazalo się że wszystkie kable w ścianach pod tynkiem, a jak byś chciał pytam "posłuchać innego przewodu" to co? Spojrzał na mnie ze zdziwieniem a ja z miejsca zmieniłem temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 Jedni chowają kable bo dla nich to tylko kable a inni z kolei eksponują te kable. Są nawet podstawki pod kable... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Jedni chowają kable bo dla nich to tylko kable a inni z kolei eksponują te kable. Są nawet podstawki pod kable... Są nawet kable, które grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts