k74 #1 Napisano 2 stycznia (edytowany) Poproszę o porade odnosnie modernizacji sprzetu z profilu ( nad-c350 Muda / Dynaudio DM2/7) - czy wymienic wzmacniacz czy wymienic kolumny. Obecny dzwiek podoba i sie ale brak mi szczegolowosci i dynamiki przy cichym sluchaniu (godz.9). pozdro. Edytowano 2 stycznia przez k74 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k74 #2 Napisano 3 stycznia dopiero od godz. 9 gra to bardzo fajnie - czy to oznaka slabej mocy wzmacniacza ? czy dolożenie daca cos by tu zmieniło ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DudasDudek #3 Napisano 3 stycznia Jeśli chcesz detali to tylko i wyłącznie zmiana źródła tj. transport+DAC. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft #4 Napisano 3 stycznia (edytowany) 17 godzin temu, k74 napisał: Poproszę o porade odnosnie modernizacji sprzetu z profilu ( nad-c350 Muda / Dynaudio DM2/7) - czy wymienic wzmacniacz czy wymienic kolumny. Obecny dzwiek podoba i sie ale brak mi szczegolowosci i dynamiki przy cichym sluchaniu (godz.9). Jak wymieniać wzmacniacz, to do cichych odsłuchów na taki z loudnessem. Jak brakuje szczegółowości i dynamiki, to poszukać bardzie pasujących do tych wymagań kolumn. 1 godzinę temu, DudasDudek napisał: Jeśli chcesz detali to tylko i wyłącznie zmiana źródła tj. transport+DAC. Mocne słowa. Bardzo mocne;) Edytowano 3 stycznia przez Kraft Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DudasDudek #5 Napisano 3 stycznia 1 godzinę temu, Kraft napisał: Mocne słowa. Bardzo mocne;) Ajjj nie o to mi chodziło haha Zmieńmy na "głównie". Miałem na myśli dodanie szczegółów, zachowując charakterystykę brzmienia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach