WLXX1 Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 (edytowany) Czesc. Prosba o ocene zestawu z tematu - czy nada sie do czegos i czy cena 950 ok? Pomieszczenie 25m2, rock, pop, hip hop. Jakie kolumny beda ok do tego zestawu? Edytowano 8 stycznia 2021 przez WLXX1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 8 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 I czy ten wzmacniacz bedzie lepszy od np nowej Yamahy A-S201. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben 1975 Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Tak się składa że mam Denon 520 ae i posiadam Yamaha a-s 201. Denon gra zdecydowanie lepiej niż Yamaha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Dzieki! A jakie kolumny polecasz? Czy warto tyle dac za ten sprzet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben 1975 Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 (edytowany) Denon mam podłączony z Magnat Quantum 673 i jest to idealne połączenie. Myślę że za taką cenę to warto brać ten sprzęt. Edytowano 9 stycznia 2021 przez Ben 1975 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 A czy jakies podlogowe moze ktos poleci? Z nowych w budzecie: Taga 609 Taga 906 Magnatt 802 Magnat 1002 Magnat 2002 Heco 502 Heco 702 Nova 6 Nova 8 Wilson Six ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben 1975 Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Ja bym brał Magnat Monitor Supreme 2002. Posiadają po dwa 20 cm głośniki niskotonowe. W 25 m przy takiej muzyce powinny się sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Tylko czy ten wzmacniacz je uciagnie 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben 1975 Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Uciągnie. Ja miałem wyżej wymieniony Denon podłączony do kolumn z dwoma 25 cm głośnikami niskotonowymi i było Ok. Jeżeli ta oferta jest jeszcze ważna to myślę że to jest okazja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Teraz kwestia upodobań dźwięku autora wątku czy te Magnat + Denon mu podejdzie? Najlepiej wypożyczyć kolumny i posłuchać u siebie to co innym pasuje nam nie koniecznie musi, każdy z nas inaczej słyszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Nie będąc zwolennikiem jakimś grania jamaszki, to denon serii 5xx jest dla mnie kompletnie niestrawny Może po połączeniu go z kolumnami o wysokiej skuteczności i grającymi trochę Vką... Na pewno nie kupowałbym tego zestawu "w ciemno" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Ok. Dzieki za info i pomoc. Chyba za ta kase zaryzykuje ten sprzet w takim razie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 10 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 (edytowany) A moze cos z uzywanych podejdzie do tego sprzetu? Na allegro sa w ok stanie i cenowo: SONY SS-E 315 V SONY SS-MF450H JAMO S-406 HECO VICTA PRIME 700 Ew do rozwazenia troche drozej Pylon Pearl 25 Edytowano 10 stycznia 2021 przez WLXX1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 10 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Do naglosnienia 25 m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz38 Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 Pylon Pearl 25 wystarczą , ale warto posłuchać czy ich brzmienie będzie Ci pasować . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 10 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 (edytowany) A co sadzisz o jamo lub heco? Moze nowe Magnat 802? albo 1002? Edytowano 10 stycznia 2021 przez WLXX1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2021 2 godziny temu, WLXX1 napisał: jamo lub heco? Z tych dwóch zdecydowanie Heco Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2021 Moim zdaniem Magnat nie nadaje się do połączenia z Denonem niższych modeli. Bas będzie tam wręcz przytłaczał. Zdecydowanie lepiej to zagra z Heco Victa 702 Ciekawi mnie natomiast temat. Znalazł się w nim tajże 1500ae. To masz dwa wzmacniacze? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 11 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2021 Tuner TU-1500AE - niedociagniecie z mojej strony. Czytam forum i naszla mnie jeszcze jedna watpliwosc - jesli nie moge odsunac kolumn za bardzo od sciany to bass reflex z przodu? Zostaje mi w takim razie z budzetowych chyba tylko Wilson SIX... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 To bardzo słabe kolumny. A bass reflex nie ma specjalnie znaczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Ok. W takim razie nie biore pod uwage bass reflex. A czycw waszej ocenie moxno sie rozni brzmienie magmat 1002 i 2002? Bo rozumiem ze zgodnie z powyzszym Magnat 2002 bedzie basowy mocno a heco bardziej neutralne? A 1002? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Moim zdaniem jeden i drugie mizernie pasują pod 520AE. Bo to kolumny o sporym basie, rozluźnionym, głębokim. I Denon gra podobnie. Pozwala sobie na swobodę na dole. Więc ta głębia pozostanie poza kontrolą. Zaczną się dudnienia. Takie jest moje zdanie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLXX1 Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Moze podrzucisz co byś tam budżetowego widział z kolumn? Z góry dziękuja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts