tomw Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 (edytowany) Witam i z gory dziękuje za jakiekolwiek porady. Czy ktoś z szanownych forumowiczów zna jakiś SERWIS godny polecenia lub prywatna osobę która zna się dobrze na amplitunerach Arcama, jeszcze lepiej z Warszawy lub okolic ? Znalazłem pare serwisów na google, ale wolał bym coś pewnego i z polecenia. Był bym bardzo wdzięczny ! Jestem posiadaczem Arcama AVR 600, do którego jestem bardzo przywiązany. Po latach bezproblemowego użytkowania pojawiły się trzaski w prawym tylnym kanale przy określonych częstotliwościach, są także wyraźnie obecne przy szumie testowym w trakcie ustawiania głośności kanałów. Edytowano 13 stycznia 2021 przez tomw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 (edytowany) Podpinałeś lewą tylną kolumnę do prawego tylnego kanału żeby wykluczyć (lub potwierdzić) problem z prawą kolumną? Edytowano 13 stycznia 2021 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Przed chwilą, Stolarz napisał: Podpinałeś lewą kolumnę do prawego kanału żeby wykluczyć (lub potwierdzić) problem z prawą kolumną? Witam, tak, zamienilem lewa z prawa. Zmienilem tez zrodlo, w koncu odpialem wszystko i wlaczylem tylko szum testowy i slychac trzeszczenie. W czasie filmu pojawia sie to tylko przy okreslonych czestotliwosciach, ale przy szumie jest wyraznie slyszalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 No to serwis albo wymiana chyba zostaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Przed chwilą, Stolarz napisał: No to serwis albo wymiana chyba zostaje. No wlasnie szukam serwisu, jako ze wymiana odpada. Uwielbiam jak ten amplituner gra, a nowsze flagowce Arcama to niestety juz inne pieniadze a nie dadza mi wiecej niz potrzebuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts