lechowski67 Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Witam, poszukuje głośnika do Yamaha MusicCast WXAD-10. Próbowałem połączyć z głośnikiem JBL GO lecz bezskutecznie. Potrzebuje takiego głośnika do kuchni, także nie mam dużych wymagań. Słucham radia internetowego i TIDAL. Proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szyperski Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Witaj, Najrozsądniejszym wyborem m.in do kuchni będzie Yamaha MusicCast 20 https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-20.html Jeżeli chciałbyś przesłuchać go w swoich warunkach, to zapraszamy Cię do kontaktu z nami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechowski67 Napisano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 (edytowany) Witaj.Już mi się podoba.A jak się mają do MUSICCAST WX-010 i MUSICCAST WX-030.Jaką cene możecie mi zaproponowć? Pozdrawiam 5 godzin temu, Marcin Szyperski napisał: Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. 5 godzin temu, Marcin Szyperski napisał: Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. Dzięki za podpowiedź...to chyba za dużego wyboru nie mam . Pozdrawiam. Edytowano 17 stycznia 2021 przez lechowski67 Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 1 godzinę temu, lechowski67 napisał: Witaj.Już mi się podoba.A jak się mają do MUSICCAST WX-010 i MUSICCAST WX-030. Ten głośnik Yamahy ma wbudowany wzmacniacz. Instalujesz więc tylko apkę w telefonie, podpinasz głośnik do gniazdka z prądem, konfigurujesz i tyle. U mnie właśnie MusicCast 20 gra w kuchni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 MusicCast 20 załatwi sprawę. Jest to dynamiczne brzmienie z mocnym dołem. Głośnik bardzo dobrze sprawdza się zarówno przy niskich poziomach głośności jak i głośniejszym graniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts