lechowski67 Napisano 17 stycznia 2021 Napisano 17 stycznia 2021 Witam, poszukuje głośnika do Yamaha MusicCast WXAD-10. Próbowałem połączyć z głośnikiem JBL GO lecz bezskutecznie. Potrzebuje takiego głośnika do kuchni, także nie mam dużych wymagań. Słucham radia internetowego i TIDAL. Proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Marcin Szyperski Napisano 17 stycznia 2021 Napisano 17 stycznia 2021 Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 stycznia 2021 Napisano 17 stycznia 2021 Witaj, Najrozsądniejszym wyborem m.in do kuchni będzie Yamaha MusicCast 20 https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-20.html Jeżeli chciałbyś przesłuchać go w swoich warunkach, to zapraszamy Cię do kontaktu z nami. Odpisz, cytując
lechowski67 Napisano 17 stycznia 2021 Autor Napisano 17 stycznia 2021 (edytowany) Witaj.Już mi się podoba.A jak się mają do MUSICCAST WX-010 i MUSICCAST WX-030.Jaką cene możecie mi zaproponowć? Pozdrawiam 5 godzin temu, Marcin Szyperski napisał: Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. 5 godzin temu, Marcin Szyperski napisał: Każdy głośnik bezprzewodowy Yamahy. Dzięki za podpowiedź...to chyba za dużego wyboru nie mam . Pozdrawiam. Edytowano 17 stycznia 2021 przez lechowski67 Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 17 stycznia 2021 Napisano 17 stycznia 2021 1 godzinę temu, lechowski67 napisał: Witaj.Już mi się podoba.A jak się mają do MUSICCAST WX-010 i MUSICCAST WX-030. Ten głośnik Yamahy ma wbudowany wzmacniacz. Instalujesz więc tylko apkę w telefonie, podpinasz głośnik do gniazdka z prądem, konfigurujesz i tyle. U mnie właśnie MusicCast 20 gra w kuchni. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 18 stycznia 2021 Napisano 18 stycznia 2021 MusicCast 20 załatwi sprawę. Jest to dynamiczne brzmienie z mocnym dołem. Głośnik bardzo dobrze sprawdza się zarówno przy niskich poziomach głośności jak i głośniejszym graniu. Odpisz, cytując
Recommended Posts