Marbo62 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Witam Jaki polecacie amplituner do tego zestawu.Myśle o DENON 2700. Słucham Koncerty 70% Muzyka 30%. Pokój 25m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 Cześć, Wszystko zleży od Twoich preferencji. Denon 2700 to bardzo dobry kierunek. Brzmienie muzykalne z mocniejszym basem oraz bliską średnicą. Jeśli chciałbyś postawić na szczegółowość oraz dynamikę to zwróć uwagę na Yamahę RX V6a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 Z Denonem zagra to dość łagodnie. Melodyjnie ale momentami bez pazura. Tu raczej jeśli miałbym wybierać dla siebie szedł bym w bardziej rozdzielczą grającą żywiej Yamaha 6A. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marbo62 Napisano 17 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Pożyczyłem Amplituner Denon AVR 2000 i całkiem fajnie to gra.Czy będzie duża różnica mędzy tym amplitunerem a nowym Denonem 2700?Chodzi mi tylko o dzwięk a nie funkcję sieciowe.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 (edytowany) Modelowo ten sam poziom. Nie spodziewałbym się spektakularnych różnic w brzmieniu Edytowano 17 kwietnia 2021 przez Markcox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marbo62 Napisano 17 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Mam pytanie czy do amplitunera Avr 2000 można podłączyc odtwarzacz strumieniowy Bluesound.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts