Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry 

W moim poprzednim poście pytałem się Was o poradę w sprawie zestawu z Soundbarem 

Wybrałem wstępnie Sonos ARC + sub + 2x ONE L 

Namawialiście mnie na normalne kino domowe  i walcze 😉 

Czy możecie coś pomóc dobrać ale z założeniami

- budżet do 9 000zł 

- fronty tradycyjne 

- tyły podwieszane , wifi ( brak możliwości doprowadzenia sygnałów ) , białe ! 

- fajnie jak by można było dołączać satelity za zasadnie multiroom ( coś jak ma Yamaha czy sonos )

Pomieszczenie ok 50m2 - salon otwarty z jednej strony na kuchnie i korytarz. Sufit nieregularny . 

Z góry dziękuję ! 

Napisano

Cześć,
Masz duże pomieszczenie do nagłośnienia w związku z czym potrzebujesz mocnych kolumn frontowych. Tylne głośniki możesz bez najmniejszego problemu zastosować bezprzewodowe i w tej roli świetnie sobie radzą MusicCast 20 do nich wystarczy amplituner taki jak Yamaha RX V6a + wspomniane Heco Aurora 1000/ center/sub jeśli lubisz muzykalne brzmienie lub Pylon Audio Sapphire 31/center + Klipsch R120sw jeśli chciałbyś uzyskać przestrzenniejsze brzmienie z bardziej precyzyjnym dołem. 

Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. 

Napisano
22 godziny temu, Daniel Kaczmarczyk napisał:

Możecie przygotować oferę ? 

jak najbardziej napisz do mnie prywatną wiadomość z numerem telefonu albo zadzwoń do nas i powołaj się na rozmowę ze mną na forum.

Pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Q21 napisał:

Cześć,
Masz duże pomieszczenie do nagłośnienia w związku z czym potrzebujesz mocnych kolumn frontowych. Tylne głośniki możesz bez najmniejszego problemu zastosować bezprzewodowe i w tej roli świetnie sobie radzą MusicCast 20 do nich wystarczy amplituner taki jak Yamaha RX V6a + wspomniane Heco Aurora 1000/ center/sub jeśli lubisz muzykalne brzmienie lub Pylon Audio Sapphire 31/center + Klipsch R120sw jeśli chciałbyś uzyskać przestrzenniejsze brzmienie z bardziej precyzyjnym dołem. 

Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. 

Z co myślicie o głosnikach Dali Zensor 7 ? 

Tak przeglądam ceny - i z Aurora 1000 , RX 6, center, sub i 2x tylne to z ceną ciażko będzie się zmieścić.    Nie ukrywam też, że będzie walka o wygląd z małżonką - lepiej jakby te przednie miałby boki jednolicie czarne ;)