gienas Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ciekaw jestem jak się z książką rozjechał... Ale muszę poczekać na streaming, bo na pół godziny reklam nie pójdę. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Kto oglądał serial ten wie... NETFLIX Edytowano 3 godziny temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą skończyłem oglądać na HBO -The Order ,Ciche Braterstwo. Naprawdę dobry film jak dla mnie. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Kto oglądał serial ten wie... Dla mnie jeden z najlepszych seriali w historii 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 54 minuty temu, marcinmarcin napisał: Dla mnie jeden z najlepszych seriali w historii Kocham ten serial. Po za postaciami, scenariuszem czy wartką akcją, mega wrażenie, jak nigdy zresztą, robiła na mnie scenografia, stylizacje i kostiumy. Bardzo fajnie pokazane lata 20 i 30-te. Nieee no, cały serial jest SUPER...! Co do filmu. Spoko. Fajnie było znowu zobaczyć Toma i część pozostałem ekipy, ale czuję niedosyt. Mam wrażenie, że starano się zrobić to pożegnanie, ale tylko "jakoś". Ogólnie źle nie wyszło, klimat serialowego PB był, ale czegoś mi brakowało. Może wybrzydzam, bo serial podniósł poprzeczkę i oczekiwania bardzo wysoko i podświadomie oczekiwałem adrenaliny jak w nim? Mimo wszystko polecam film, choć fanom PB chyba nie trzeba. Tym którzy nie widzieli serialu, polecam zacząć od niego. Odpisz, cytując
Recommended Posts