Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Napisano

Na HBO właśnie można obejrzeć trzeci już sezon sympatycznego serialu Cormoran Strike.

Schematyczny, przerysowany ale fajnie się go ogląda. On weteran po przejściach, ona jego asystentka i mają się ku sobie ale oczywiście nie są w stanie się do tego przyznać.

No i w każdym sezonie rozwiązują zagadkę kryminalną która komplikuje im nie tylko życie zawodowe.

Napisano (edytowany)

Zaczął się również czwarty sezon solidnego serialu Snowfall. Fajny obraz i pracy służb które mają zwalczać proceder handlu narkotykami i pracy dużych bossów tego interesu ale przede wszystkim motywacji i pracy tych na samym dole.

Edytowano przez HQ150
Napisano

To tym razem serial z przymrużeniem oka.

Znany np. z Rodziny Soprano Steven Van Zandt znowu w roli gangstera. Tylko tym razem głowa rodziny gangsterskiej z gorących Stanów wylądowała w zimnej Norwegii.

I udaje porządnego obywatela. Oczywiście jej tropem ruszają gangsterzy. Naprawdę zabawna i sympatyczna produkcja.

Napisano

Już wiadomo, że będzie kolejny sezon serialu Outlander. Już trwają zdjęcia na planie siódmego sezonu.

Można ze swoją kobietą oglądać, bo to romansidło jest jak najbardziej do przełknięcia.

• 2 weeks later...
Napisano

Jestem w połowie bardzo przyzwoitego serialu Netflixa

Statless

Rzecz jest o uchodźcach w obozie przejściowym w Australii. Poznajemy motywacje i dramaty osób w nim osadzonych i tam pracujących.

Napisano

Tym razem dwa seriale ,, pisane cyrylicą''.

Martwa Góra której premiera u nas będzie już za trzy dni na C+|

I Diabelskie Gardło. Ten będzie miał u nas premierę 12-tego na AXN Black

Napisano

Dzisiaj dla mnie serialożercy jest bardzo smutny dzień. Po 11 latach żegnam się z wybitnym serialem Shameless. 12ty odcinek 11 serii zakończył tą niezwykłą, wariacką opowieść.

Nigdy nie pojawiło się nic podobnego i pewnie długo się nie pojawi. To serial jedyny w swoim rodzaju.

Napisano
1 minutę temu, JaZz napisał:

glądałeś Orange is The New Black? Hm, a The Kominsky Method? Też świetne komedio-dramaty.

Oczywiście tak. Pierwszy chyba po drugim sezonie mnie zmęczył. Metoda Komińskiego oba sezony dobre. Ale to jednak inne tory niż Shameless.

Napisano

Skończyłem trzeci sezon serialu Netflixa Formuła1: Jazda o życie.

Trzeci sezon a ciągle ogląda się to świetnie. Lepiej niż nie jeden serial dramatyczny.

Ile tu emocji, wartka akcja i piękne zdjęcia.