audiowit Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Jak w tytule. Jedziemy po drewnianych scenariuszach, aktorach i rezyserach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Prawdziwe zbrodnie True Crimes Ale dno. I to z naprawdę dobrego scenariusza i przy udziale świetnych aktorów w tym m.in.naszej Agaty Kuleszy. Omijać szerokim łukiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Niebo gdzieś tam z Clonneyem , nie dałem rady tego obejrzeć , 30minut minęło i 0 akcji A ostatnia wizyta w kinie 12.2019r to Star Wars , ja pizdu jakie dziadostwo , nawet vip sekcja multikina nie poratowała od wiercenia i czekania na koniec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Pętla Vegi. To warto zobaczyć. To jest coś niesamowitego. Ten serial na pewno będzie startował i wygrywał w rankingach na najgorszy serial wszechczasów! Brakuje słów żeby opisać co to ,, dzieło'' prezentuje. To że Vega ( reżyser wybitnego przecież Pitbulla) bez zażenowania potrafi swoim widzom serwować tego typu g..... to już nas przyzwyczaił, ale że Canal+ sygnuje to swoim logo, to to już jest ciężko zrozumieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2021 Color of Space. reż Richard Stanley w rolach głównych Nicolas Cage, Joel Richardson. Oglądałem na HBO Nicolas Cage zwiastuje porażkę, ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Tragiczny scenariusz to jedno, ale ale watła akcja, brak napięcia. No masakra. Nawet nie próbujcie tego oglądać. Kto daje pieniądze na coś takiego. Albo kto płaci za to żeby wyemitować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 (edytowany) Od razu się przyznam, że ja tego nie widziałem, ale może powinienem wreszcie nadrobić zaległości. Ale muszę o tym napisać, bo nasze krajowe dzieło okazało się być trudnym do pobicia w tej kategorii. Pięć lat po premierze ,, Smoleńsk'' zdobył na IMDB ocenę 1,2!. Stał się najgorszym filmem na świecie. Wyprzedził w tej kategorii takie wiekopomne dzieła jak Ptakodemia, Ludzka Stonoga III czy Hobgobliny. https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,26969243,smolensk-najgorszym-filmem-na-swiecie-wedlug-imdb.html#do_w=57&do_v=67&do_a=330&s=BoxOpLink Edytowano 11 kwietnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: 365 dni pierwszym polskim filmem ze złotą maliną - gratulacje 😏 Oj tam, szmira jest, ale bawiliśmy się z WAŻ lepiej niż na Allenach 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 "Pime Time" Odposcilem po 30minutach cierpliwosci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 "O wszystko zadbam" (I care a lot) - swietnie zagrana glowna rola, o calej reszcie filmu lepiej szybko zapomniec... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janeqq Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 NAGŁA ŚMIERĆ z 2020 - gra tam Michael Jai White, lubię gościa, więc obejrzałem, ale to naprawdę solidny gniot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts