FIlip Cenzorowski Napisano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 Ciężko mi jest porównać to do czegokolwiek bo jest to moj pierwszy zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Frost Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 58 minut temu, FIlip Cenzorowski napisał: Ciężko mi jest porównać to do czegokolwiek bo jest to moj pierwszy zestaw. Nie szukaj problemów na siłę skoro sam nie wiesz co chcesz poprawić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 1 godzinę temu, FIlip Cenzorowski napisał: Ciężko mi jest porównać to do czegokolwiek bo jest to moj pierwszy zestaw. Skoro tak bardzo potrzebujesz sprawdzić przewód zasilający kup a najlepiej wypożycz któryś co polecali koledzy i opisz wrażenia czy coś się polepszyło czy nie. Musisz to sam zweryfikować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 (edytowany) 10 godzin temu, FIlip Cenzorowski napisał: ciężko pojąć ze ten kabel za 50zl daje taki rezultat jak ten za tysiąc Z kablem zasilającym to jeszcze łatwo pojąć. Trudniej [wielu osobom] pojąć, że interkonekt za 100 zł daje taki sam rezultat co interkonekt za 3.000 zł, oraz ze kabel głośnikowy w cenie 5-25 zł / metr daje taki sam rezultat co kabel głośnikowy w cenie 1000 zł / metr. Są ludzie co wierzą w horoskopy, w homeopatię, w akupunkturę, w strukturyzację wody, w magnetyzacje paliwa.... to i w "magię" kabli uwierzą. Że jeden "detalizuje średnice" i "rozjaśnia górę", a drugi "poprawia bas" i "matowi wokale". Oczywiście inaczej przed "wygrzaniem", a inaczej po. Śmiać mi się chce jak to czytam. Widziałem w necie kable głośnikowe za 50.000 USD / metr oraz za 100.000 USD, więc naiwnych z kasą nie brakuje. Chcesz do nich dołączyć na swoją miarę - śmiało kupuj kabel zasilający za 1000 zł Edytowano 19 lutego 2021 przez TomekN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts