Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
1 godzinę temu, FIlip Cenzorowski napisał:

Ciężko mi jest porównać to do czegokolwiek bo jest to moj pierwszy zestaw. 

Skoro tak bardzo potrzebujesz sprawdzić przewód zasilający kup a najlepiej wypożycz  któryś co polecali koledzy i opisz wrażenia czy coś się polepszyło czy nie. Musisz to sam zweryfikować. 

Napisano (edytowany)
10 godzin temu, FIlip Cenzorowski napisał:

ciężko pojąć ze ten kabel za 50zl daje taki rezultat jak ten za tysiąc

Z kablem zasilającym to jeszcze łatwo pojąć. Trudniej [wielu osobom] pojąć, że interkonekt za 100 zł daje taki sam rezultat co interkonekt za 3.000 zł, oraz ze kabel głośnikowy w cenie 5-25 zł / metr daje taki sam rezultat co kabel głośnikowy w cenie 1000 zł / metr. Są ludzie co wierzą w horoskopy, w homeopatię, w akupunkturę, w strukturyzację wody, w magnetyzacje paliwa.... to i w "magię" kabli uwierzą. Że jeden "detalizuje średnice" i "rozjaśnia górę", a drugi "poprawia bas" i "matowi wokale". Oczywiście inaczej przed "wygrzaniem", a inaczej po. Śmiać mi się chce jak to czytam. Widziałem w necie kable głośnikowe za 50.000 USD / metr oraz za 100.000 USD, więc naiwnych z kasą nie brakuje. Chcesz do nich dołączyć na swoją miarę - śmiało kupuj kabel zasilający za 1000 zł :D

Edytowano przez TomekN