landry Napisano 16 lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 lutego 2021 Witam wszystkich, Szukam słuchawek do 500 zł (najlepiej jakby dało się dorwać je na przecenie za trochę niższą cenę) . Do słuchania głównie używam telefonu, głównie hip hop. Najlepiej jakby były nauszne (albo wokół uszne tyle, żeby nie wyglądać z nimi na głowie jak oszołom). Nie muszą być bezprzewodowe. Co polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 (edytowany) 14 godzin temu, landry napisał: Do słuchania głównie używam telefonu, głównie hip hop. Do hip-hopu fajnie graja mi "akg y50". Wyrazny chociaż wycofany lekko wokal. Wysuniety sopran ale delikatny w odbiorze i bas. Tak! Bas jest baardzo nisko schodzacy. Tego typu bas daje mi subwoofer w obudowie zamknietej w samochodzie. Generalnie "młodzieżowy" odbiór dzwieku. Ale oczywiscie najlepoej odsluchac samemu gdzieś i nie kupowac w ciemno, bo gusta różne i mozna być conajmniej zniesmaczonym a cena calkiem calkiem... Edytowano 17 lutego 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
landry Napisano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Byłoby fajnie, gdyby nie problem z dostaniem ich w Polsce. Z tego co widziałem w sklepach już ich nie ma. A coś o jbl tune 700bt, marshallach major 3? O tych drugich czytałem, że są dość wszechstronne, jeśli chodzi o gatunki muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Przykro mi. Nie znam ich to sie nie moge wypowiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Ja Ci mogę polecić Sennheiser HD 569. W hip-hopie sprawdzą się świetnie a i telefon je napędzi bez problemu. Jak byś był takimi zainteresowany to pisz do mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
landry Napisano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 W sennheiserach problemem jest dla mnie wygląd. Nie za zbytnio mi podpada. Przeglądając słuchawki natknąłem się jeszcze na House of Marley, czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia ze słuchaniem na nich też bardziej energicznej muzyki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Creative Aurvana Live 2 to bardzo dobrze grające słuchawki z założenia do celów mobilnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts