lukaschels Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Witam, Mam głośniki pylon audio 25, jestem z nich zadowolony, chciałbym podłączyć subwoofer do nich. Myślałem nad Pearl Sub jako komplet do zestawu ale bardzo wiele osób poleca Klipsch R-12SW (ew R-100SW) , jest tańszy oraz mocniejszy. I chyba ma maskownice w zestawie wiec dalej będzie wszystko do siebie pasowało. Jak myślicie warto dopłacić di Pearl Sub? amplituner z którym będzie to pracowało to Pioneer SX-S30DAB Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Cześć, Zapewne masz dokładnie Pylon Audio Pearl 25. Jeśli tak to idealnym rozwiązaniem byłby subwoofer Pylon Audio Pearl Sub, który zdecydowanie lepiej sprawdzi się w stereo niż Klipsch, który zrobi lepszy efekt w kinie. Pearl Sub to szybsza prezentacja basu, jest on zróżnicowany oraz schodzi na prawdę nisko. Warto pójść w tym kierunku. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 To wszystko suby do kina. 11 godzin temu, Q21 napisał: Jeśli tak to idealnym rozwiązaniem byłby subwoofer Pylon Audio Pearl Sub, który zdecydowanie lepiej sprawdzi się w kinie domowym niż Klipsch, który zrobi lepszy efekt w kinie. Ale kolega nie ma kina ....... Ma dwie kolumny i amplituner stereo. Jeśli brakuje Ci basu to wina przeciętnego amplitunera. Wymień go na inny model, nie slim lub wzmacniacz. Pearl ożyją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Wkradł się błąd oczywiście Pylon Audio Pearl Sub sprawdzi się lepiej w stereo niż w kinie. Klipsch odwrotnie. Faktycznie wyszło wyżej masło maślane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaschels Napisano 15 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 marca 2021 Dziękuje za te odpowiedzi. Rzeczywiście sprawdzałem na Onkyo TX-8270 nie było aż takiej różnicy, a nie było takiego basu o jaki mi chodzi. na droższy mnie nie stać a zależy mi na bajerach typu wifi, BT spotify. Wydaje mi się że posłucham opinii kolegi @Q21 bo muzyce tego mi brakuje w filmach kolumny dają rade Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts