Krzysztof Doring Napisano 23 marca 2021 Udostępnij Napisano 23 marca 2021 (edytowany) Dużo czytałem i przeglądałem i zatrzymałem się na dwóch doradźcie co wybrać ? DENON AVR-S750H Yamaha RX-V4A MusicCast Edytowano 23 marca 2021 przez Krzysztof Doring Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Doring Napisano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Czytając to forum zauważyłem że mój wybór jest niszowy ale to jest mój przedział budżetowy i w tym oscyluję A może jakaś inna propozycja w tej kwocie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 marca 2021 Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Nie ma nic innego. S750 i Yamah 4A to jedyne wybory. Masz stare nie aktualne i przeciętne Sony. Onkyo i Pioneera nie ma na rynku w ogóle. S 750 i 4A też nie są dostępne od ręki. Zatem jakie masz kolumny? Dobierz pod nie. Zamów i cierpliwie czekaj 2-6 tygodni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Doring Napisano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2021 mam zestaw kolumn M-AUDIO REFERENCE 85 MKII na dzień dzisiejszy podłączony do Onkyo TX-DS575 Kolumn nie chcę zmieniać, nawet dobrze grają jak na moje wymogi ale amplituner już troszkę przestarzały brakuje podstaw HDMI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 marca 2021 Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Cześć, Przede wszystkim musisz sam sobie odpowiedzieć jakiego brzmienia szukasz. Denon zapewni Ci większą muzykalność oraz mocniejszą podstawę basową. Yamaha natomiast to bardziej żywe brzmienie, bardziej detaliczne. Zarówno Yamaha jak i Denon przyjeżdżają bardzo nieregularnie i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 marca 2021 Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Obecnie nie jesteśmy w stanie ustalić dokładnej dostawy na model 4A. Zapewnienia są na początek przyszłego miesiąca, ale nie znamy "cyfry"-póki co chętnych "na kartkę" mamy tak dużo, że nie wiemy czy każdy i tak dostanie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 Do tych kolumn jednak Denon. Chyba pamiętam jak grają. Na Yamahe poczekasz dłużej. Denon ma być dzisiaj. Więc bierz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Doring Napisano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Dnia 24.03.2021 o 20:26, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Obecnie nie jesteśmy w stanie ustalić dokładnej dostawy na model 4A. Zapewnienia są na początek przyszłego miesiąca, ale nie znamy "cyfry"-póki co chętnych "na kartkę" mamy tak dużo, że nie wiemy czy każdy i tak dostanie... Ale czegoś nie rozumie na Waszej stronie w zestawie można dostać, ale samego amplitunera nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waka Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Szukaj Denona w oficjalnym salonie Denona pl. Ja kilka dni temu dostałem 1600 od ręki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Ale już go nie ma https://www.salonydenon.pl/amplitunery-kina-domowego/amplituner-kina-domowego-avr-x1600h-dab-alexa-airplay.html Trzeba sprawdzać od razu w przewidywalnej dacie dostawy. Na następny dzień już braki. 1 godzinę temu, Krzysztof Doring napisał: Ale czegoś nie rozumie na Waszej stronie w zestawie można dostać, ale samego amplitunera nie ma Tak samo było z konsolami. Musiałeś kupić dwa pady i gry których nie chciałeś. A na początku w przypadku PS5 nawet TV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2021 Dnia 7.04.2021 o 06:31, Krzysztof Doring napisał: Ale czegoś nie rozumie na Waszej stronie w zestawie można dostać, ale samego amplitunera nie ma Te urządzenia które dojechały są przeznaczone wyłącznie do sprzedaży w zestawach. W kolejnych partiach, jak będzie ich więcej, będziemy umożliwiać sprzedaż w "solo". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2021 Denon to to chyba jeszcze 7.1 a yamaha 5.1 to jednak różnica na przyszłość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts