Dedal Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 (edytowany) @Asia Dvd-laser czerwony Blu-ray - laser fioletowy ale potocznie przyjęło się niebieski.plyta blu-ray posiada 2 warstwy jeśli laser uległ zużyciu (zmatowieniu) które ogranicza jego właściwości nie jest w stanie odczytac drugiej warstwy i i nie czyta płyt 😏 , ewentualnie coś innego 🤪. Jaś by powiedział : ja wiem co się stało ! Blu-ray się zepsuł. 😁 Pzdr Edytowano 19 stycznia 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 To co radzisz zrobić? Kupiłam nowy, anulowałam zamówienie. Pomyślałam o konsoli (2w1), a potem już nic nie wiedziałam. A wszystko w 30 minut 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 (edytowany) Prześpij się 😉👍😊 Ja bym już nie reanimował . Edytowano 19 stycznia 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Świeciło i na niebiesko i na czerwono. Jedna płyta ruszyła, ale nie działała płynnie. Ten wyczyn udał się tylko z jedną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Rozumiem że spirytus i patyczek do uszu nie pomógł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Przynajmniej nie laserowi, ale resztę jeszcze mogę lepiej wykorzystać 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Salicylowy mi nie smakuje , ale jak Lubisz 😋 Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 15 godzin temu, Asia napisał: Aj, wiem że to niezbyt rozsądne, ale kupiłam już na Amazon playera Sony w korzystnej cenie. Nie znam żadnych serwisów, nie mam pojęcia gdzie to próbować naprawiać, mocarzem nie był. 8 godzin temu, Asia napisał: Kupiłam nowy, anulowałam zamówienie. Pomyślałam o konsoli (2w1), a potem już nic nie wiedziałam. A wszystko w 30 minut Nie nadążam już Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 To proste 😁. Jestem w punkcie wyjścia i zastanawiam się czy kupić konsolę, a raczej którą... Odtwarzacz, który kupiłam kosztował 1200 zł więc poczytałam o wykorzystaniu konsoli jako odtwarzacza (tym bardziej, że oglądamy tylko okazjonalnie). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Dokładnie. to inna laser. Zapewne trzeba by wymienić cały mechanizm. Możemy to spróbować zrobić. Ale raczej tez bym go nie reanimował. Jest szansa że sprzedaż uszkodzony. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts