zaspa Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Witam. Szukam jakiegos używanego wzmacniacza do 1000 zl.Pokoj 15m.Posiadam kolumny STX FX-300 (z czasem zmiennie na lepsze)Słucham sporo elektroniki, muzyki etnicznej, troche rocka. Bylbym wdzięczny za pomoc w doborze sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Napisz o dźwięku. Jak ma grać wzmacniacz. Co chcesz zmienić? Z tanich wzmacniaczy SMSL Q5 pro, jeżeli źródłem jest "cyfra", lub Topping mx3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaspa Napisano 21 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 (edytowany) Obecnie mam te kolumny podłączone do amplituner, do filmów jest ok ale słuchanie na tym muzyki dłuższy czas jest meczące Chciałbym zeby to ladnie grało nie jestem maniakiem audio .Sygnał pliki z komputera moge dokupić dac albo jakiś moduł bluetooth Edytowano 21 kwietnia 2021 przez zaspa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Na początek spokojnie może "wystartować" z toppingiem MX3 a za jakiś czas uzbierać większą sumę i pomyśleć o całym zestawie stereo wyższej klasy. Z ciekawych wzmacniaczy niskobudżetowych mamy jeszcze chociażby NADa c316bee. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Kup używany wzacniacz. W tej cenie kupisz Denona PMA 860 albo i 1060. Jeśli źródło będzie dobre to wzmaki które zagrają jeszcze wiele lat i na innych kolumnach lepiej niz te nowe. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts