Ewelina Mazurek Napisano 13 maja 2021 Udostępnij Napisano 13 maja 2021 Witam. Interesuje mnie wycena tego oto kina domowego, niestety nie mogę nigdzie w internecie znaleźć konkretnie tego modelu pomoże ktoś? Posiadam: Yyamaha natural sound av receiver rx-v485 Kolumny podłogowe x2 ( duże) Pure Acoustics NOVA 8F Kolumny podłogowe x2( małe) Pure Acoustics NOVA S Pure Acoustics Nova C kolumna centralna x1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 maja 2021 Udostępnij Napisano 14 maja 2021 Ostatnia cena na ceneo to 4K ale raczej wyssana z Palca. Moim zdaniem jesli chcesz to sprzedać to wystaw od 2700 zl? I pomału schodź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 maja 2021 Udostępnij Napisano 14 maja 2021 Najdroższa z tego zestawu jest Yamaha. Spróbuj od 2700zł . Yamahy RXV485 czy RX V4a praktycznie nie ma także jest szansa, że szybko sprzedasz ten zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Mazurek Napisano 16 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Dnia 14.05.2021 o 07:54, S4Home napisał: Ostatnia cena na ceneo to 4K ale raczej wyssana z Palca. Moim zdaniem jesli chcesz to sprzedać to wystaw od 2700 zl? I pomału schodź dzięki za radę, pozdrawiam mam nadzieję dzięki za pomoc, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 maja 2021 Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Witaj, Jeden z naszych klientów, sprzedał ostatnio amplituner Yamaha RXV 485 ale w kolorze tytanowym, za 1500 zł, co jest znakomitym rezultatem! Sądzę, że i Tobie powinno się udać wziąć podobne pieniądze. Głośniki Pure'a to bardzo prosty produkt, więc kwota 1000 zł za komplet będzie już sukcesem. Powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 Za czarne można dostać więcej. Na razie spróbuj wystawić jako komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts