swistek94 Napisano 23 maja 2021 Udostępnij Napisano 23 maja 2021 Witam, od jakiegoś czasu posiadam amplituner j.w., wcześniej amplituner stał w półce RTV gdzie miał około 8-10 cm wolnej przestrzeni od góry i czasami po godzinie może więcej wyłączał się (odłączało zasilanie) i po około minucie włączał się i normalnie działał. Zbagatelizowałem problem ponieważ byłem pewien, że to z niewystarczającej ilości miejsca a wiedziałem że za niedługo będę się przeprowadzał. Niestety po przeprowadzce problem się nasilił, stoi teraz na szafce, z każdej strony ma dużo miejsca i niestety po około 4-5 minutach robi się to co wcześniej, ale problem się nasilił. Proszę o wyrozumiałość względem opisania problemu i dziękuję z góry za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Przepraszam że będę szczery ale mogłeś przegiąć. Bagatelizując sprawę mogłeś spowodować uszkodzenie modułu ochronnego. I teraz zabezpieczenie się włącza jak tylko trochę się nagrzeje. Serwis. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Niestety ale pozostaje wyłącznie serwis, ponieważ nie powinien się sam z siebie wyłączać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistek94 Napisano 30 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 maja 2021 Rozumiem, dziękuje za pomoc, w takim razie piszę do serwisu, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts