Niewiadomy Pan Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Witam. Chciałbym żeby mi ktoś doradził czy do pokoju o długości 5m i szerokości 3m będzie bardziej pasował jakiś soundbar z dolby Atmos czy jakieś kingo domowe 5.1 ? pokój to taki gameroom konsola Xbox series X i tv chciałbym coś kupić maks 2tyś (wiem za tą kasę nie złoże dobrego kina) ale jestem lajkonikiem w te sprawy może ktoś pomoże lub doradzi jaki sprzęt warto kupić do grania i oglądania filmów Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 15 minut temu, Niewiadomy Pan napisał: Witam. do pokoju o długości 5m i szerokości 3m pokój to taki gameroom konsola Xbox series X i tv chciałbym coś kupić maks 2tyś Do grania i oglądania filmów w małym pokoju kupiłbym EDIFIER S360DB (Jakieś 1700 zł), a resztę wydał na DACa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Niema soundbarów z Atmosem. To tylko napis na pudełku. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 W zbliżonym budżecie możesz postawić na jakiś przyzwoity soundbar bez wodotrysków np. JBL BAR 5.1 Surround, Polk audio MagniFi Max SR, albo Yamaha MusicCast Bar 400. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 Po tylu problemach z JBL Bar tu na forum on pojawia się jeszcze w propozycjach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts