MMarek Napisano 28 lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 Idealne na wyjazdy urlopowe, służbowe, kempingi, namioty itp. Oprócz funkcji streamingowych, ma w zasadzie wszystko. Zamawiałem na All, dostawa z Czech. Cena około 200 zł. Teraz już chyba więcej /Vat + opłata pocztowa/. Bardzo czułe i przyzwoity dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 Super, że napisałeś. Oko od razu wyłowiło tą skrzyneczkę na zdjęciu Naima. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 Niewieściemu oczku nic nie umknie 😀. To nie było zdjęcie Naima, ale drukarki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 (edytowany) Taaa, wiele to mówi o mojej percepcji. Na Amazon radyjko już zdecydowanie droższe. Nie miałam do czynienia z DAB+ -jak z zasięgiem w plenerze to wygląda? Edytowano 29 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 13 godzin temu, Marek Muszyński napisał: Teraz już chyba więcej /Vat + opłata pocztowa/. Jak z Czech to w dalszym ciągu bez VAT i jak się da zamówić do paczkomatu to i opłaty pocztowej nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 29 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 (edytowany) 50 minut temu, Asia napisał: Taaa, wiele to mówi o mojej percepcji. Na Amazon radyjko już zdecydowanie droższe. Nie miałam do czynienia z DAB+ -jak z zasięgiem w plenerze to wygląda? Mapka zasięgu DAB+. U mnie w Słupsku niestety jeszcze nie ma. Próbowałem w Trójmieście i Ciechocinku i odbiór jest doskonały. Menu w radyjku można wybrać po polsku. Edytowano 29 lipca 2021 przez Marek Muszyński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 O, dziękuję, w sumie mogłam sama wygooglować. Zaskakujące, mimo wszystko - trochę starego i nowego w jednym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts