tomek72 Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 18 godzin temu, Darknez napisał: Tutaj przy odsłuchu słyszałem też o jakiejś piance wygłuszającej naklejajacej na ścianie za głośnikiem jeżeli jest blisko i to ponoć pomaga. Są takie pianki, ale żeby to zadziałało jak pułapka basowa musi być odpowiednio grube - więc raczej naklejanie odpada. Według Twojego zaznaczenia na zdjęciu wygląda mi na jakieś 40cm od ściany tylnej - tyle mniej więcej potrzebne by było pianki/wełny żeby zrobić pułapkę. Te naklejane uporządkują średnie i wysokie tony z niskimi cudów nie zrobią. Na razie spróbuj wypożyczyć sprzęt i zrób testy w domu. Nie zwróciłem uwagi na fakt że nie masz też amplitunera, a z tym teraz krucho na rynku, no nie pozostaje nic jak być w kontakcie z branżą. Czy ja dobrze myślę: przy tym prawym "rogu" są drzwi balkonowe? Jeżeli tak to za bardzo do przodu z kolumną nie pojedziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 37 m2 i nie ma gdzie rozstawić poprawnie sprzętu , normalnie jajca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2021 Udostępnij Napisano 19 października 2021 Bo szafka jest za szeroka. I ta witryna co to tam jest. wymienić szafkę albo postawić kolumny przed i juz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknez Napisano 2 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 (edytowany) Wybór padł na zestaw 5.1 Monitor audio Bronze 500 + centralny c150 + tylne bronze 50 + sub w10 6G oraz amplituner Denon x2700h. Jestem ogólnie zadowolony z wyglądu jak i z dźwięku, chociaż dźwięk na początku wydawał się nie do końca satysfakcjonujący, ale głośniki im więcej grają tym dźwięk jest już co raz lepszy. Jak widać wszystko się ładnie pomieściło i komponuje się z całością. Dziękuję za porady i komentarze. Edytowano 2 listopada 2021 przez Darknez Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Gdyby nie ten kominek byłoby super A gdzie amplituner? W szafce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 22 godziny temu, eMBe napisał: A gdzie amplituner? W szafce? Faktycznie! No to już po nim R.I.P. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts