adamusic Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 Witam Czy ktoś z forumowiczów słuchał muzyki przez słuchawki Denon Music Maniac AH-D340 ? Mam pytanie - czy są na rynku kolumny wolnostojące, które posiadają dźwięk zbliżony do tych ze słuchawek (w cenie np. 6k ?) Taki dźwięk mi odpowiada (choć oczywiście są pewne niedociągnięcia np. w zakresie niskich tonów), ale generalnie chciałbym aby zbliżony dźwięk emitowały w przyszłości moje kolumny. Gdyby ktoś miał uzasadnione propozycje to proszę o odpowiedź - pozwoli mi to znacznie zawęzić pole poszukiwań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 nikt nie słuchał, nikt nic nie wie ... ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Pytanie dość trudne, ale może ktoś odpowie Myślę, że bardzo ciężko jest porównywać brzmienie słuchawek i zestawu stereo. Jak szukasz stereo o zbliżonym brzmieniu to napisz co podoba się Tobie w brzmieniu ww. słuchawek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Taki dźwięk czyli jaki? Zestawy słuchawkowe grają jednak inaczej niz klasyczne kolumny. I nie da się tak dobrać. Aczkolwiek w cenie 6K coś powinno sie znaleźć jest juz jakiś wybór. Tylko czego mamy szukac? Jaki to dzwięk w Twoim odbiorze. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 Cześć, Znam te słuchawki bardzo dobrze i na pewno szukasz brzmienia dynamicznego z mocniejszym dołem oraz delikatnie zmiękczoną średnicą. Na pewno mocniejszy i lepiej kontrolowany dół mają AH-D600. W zakładanym budżecie znalazłbyś coś zbliżonego do charakteru brzmienia Twoich słuchawek tylko napisz jak duże masz pomieszczenie do nagłośnienia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusic Napisano 4 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 pomieszczenie 20 [m2] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts