bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Napisano 11 listopada 2021 Poleci ktoś konkretny model odtwarzacza sieciowego ,radio internetowe ,Spotify czy tidal,wejście USB żeby czytał przynajmniej pliki FLAC,odtwarzacz CD . Wiem że starą Yamaha cd-n500 była takim urządzeniem i Onkyo c-n7050 . Wszystko już niestety nie do kupienia . Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Napisano 11 listopada 2021 Nic w mniejszej kwocie ,tak jak kosztowało Onkyo? Odpisz, cytując
cobra Napisano 11 listopada 2021 Napisano 11 listopada 2021 To może inna Yamaha CD-NT670D Raczej nic innego w tej cenie nie znajdziesz 1 Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Napisano 11 listopada 2021 Dzięki , już ta Yamaszka w przystępnej kwocie . Takze zapewne na niej się skupię jak wymienię wzmak . Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Napisano 11 listopada 2021 Można kupić sama akurat ,bez zestawu na czym mi właśnie zależy i jest wszystko co potrzebuje .teraz mam że osobno streamer,osobno CD z USB . Wzmacniacz będę zmieniał na taki bez dac dlatego zależy mi na analogowym wyjściu . Yamaha tańsza od Arcama i to sporo. Odpisz, cytując
Daniel09 Napisano 11 listopada 2021 Napisano 11 listopada 2021 Może to https://www.technisat.com/pl_PL/DIGITRADIO-143-CD/352-10774-22631/ Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Napisano 11 listopada 2021 Nie wiadomo czy FLAC czyta . Teraz mam właśnie digitradio 10ir jako radio. Tam tylko Spotify jest . Odpisz, cytując
S4Home Napisano 12 listopada 2021 Napisano 12 listopada 2021 Z tego co oczekujesz to faktycznie Yamaha z z linii Pianocraft albo Marantz ma taką funkcjonalność. Jeśli u Ciebie to kwestia ceny to Malina (streamer + USB ) + osobny CD. Ale tu raczej używka bo nowe CD zaczynają być rzadkością. Ale weź takie coś pod uwagę. Piotr Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 12 listopada 2021 Autor Napisano 12 listopada 2021 All in one Panie Piotrze bym chciał ,a Marantz który taki sprytny?😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 12 listopada 2021 Napisano 12 listopada 2021 13 godzin temu, MarekB napisał: Yamaha CD-NT670D Kupiłem to urządzenie pięć lat temu dzieciom i działa bez zarzutu do dnia dzisiejszego. To tyle jak chodzi o trwałość. Dźwiękowo to już za bardzo subiektywne. Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 12 listopada 2021 Autor Napisano 12 listopada 2021 Marantz w kosmos ceny jak dla mnie. Zostanie Yamaha ,chyba że jakaś używka w/w Onkyo się pojawi. Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 29 listopada 2021 Autor Napisano 29 listopada 2021 Obdzwonilem wszystko w pl i nie ma Yamahy na stanie,nie wiadomo czy będzie jeszcze ,bo już wycofany ten model . Używka jedna się pojawiła i jedzie już do mnie razem ze wzmacniaczem z kompletu.zobaczymy jak to zagra. Z za granicy się boje ,bo teraz PayPal mnie okradł .kupiłem na eBay magnata ma1000,gość zaczął kręcić,oddał wpłatę a PayPal tak przewalutowal że 300zl w plecy .kurs euro w NBP wzrósł a na PayPal spadł .zgłosiłem do UOKiK sprawę,ale nie wiem czy coś z tego będzie . Odpisz, cytując
bikerzydu@op.pl Napisano 3 grudnia 2021 Autor Napisano 3 grudnia 2021 Zestaw podłączony ,wzmacniacz jednak budżetowy. I powiem,że zmieniłem zdanie,że kolumny zmieniają dźwięk w większym stopniu od wzmacniacza .pół na pół. Ten porównując z marantzem gra płasko ,ciut ciepłej ale do stereofonii,sceny i przestrzeni brakuje mu bardzo ,bardzo dużo . Także streamer zostanie,wzmacniacz na portal i trzeba na odsłuchy się umawiać . Odpisz, cytując
Recommended Posts