Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Można kupić sama akurat ,bez zestawu na czym mi właśnie zależy i jest wszystko co potrzebuje .teraz mam że osobno streamer,osobno CD z USB .

Wzmacniacz będę zmieniał na taki bez dac dlatego zależy mi na analogowym wyjściu .

Yamaha tańsza od Arcama i to sporo.

Napisano

Z tego co oczekujesz to faktycznie Yamaha z z linii Pianocraft albo Marantz ma taką funkcjonalność.

Jeśli u Ciebie to kwestia ceny to Malina (streamer + USB ) + osobny CD. Ale tu raczej używka bo nowe CD zaczynają być rzadkością.

Ale weź takie coś pod uwagę.

Piotr

• 3 weeks later...
Napisano

Obdzwonilem wszystko w pl i nie ma Yamahy na stanie,nie wiadomo czy będzie jeszcze ,bo już wycofany ten model .

Używka jedna się pojawiła i jedzie już do mnie razem ze wzmacniaczem z kompletu.zobaczymy jak to zagra.

Z za granicy się boje ,bo teraz PayPal mnie okradł .kupiłem na eBay magnata ma1000,gość zaczął kręcić,oddał wpłatę a PayPal tak przewalutowal że 300zl w plecy .kurs euro w NBP wzrósł a na PayPal spadł .zgłosiłem do UOKiK sprawę,ale nie wiem czy coś z tego będzie .

Napisano

Zestaw podłączony ,wzmacniacz jednak budżetowy.

I powiem,że zmieniłem zdanie,że kolumny zmieniają dźwięk w większym stopniu od wzmacniacza .pół na pół.

Ten porównując z marantzem gra płasko ,ciut ciepłej ale do stereofonii,sceny i przestrzeni brakuje mu bardzo ,bardzo dużo .

Także streamer zostanie,wzmacniacz na portal i trzeba na odsłuchy się umawiać .