bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Poleci ktoś konkretny model odtwarzacza sieciowego ,radio internetowe ,Spotify czy tidal,wejście USB żeby czytał przynajmniej pliki FLAC,odtwarzacz CD . Wiem że starą Yamaha cd-n500 była takim urządzeniem i Onkyo c-n7050 . Wszystko już niestety nie do kupienia . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Nic w mniejszej kwocie ,tak jak kosztowało Onkyo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 To może inna Yamaha CD-NT670D Raczej nic innego w tej cenie nie znajdziesz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Dzięki , już ta Yamaszka w przystępnej kwocie . Takze zapewne na niej się skupię jak wymienię wzmak . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Można kupić sama akurat ,bez zestawu na czym mi właśnie zależy i jest wszystko co potrzebuje .teraz mam że osobno streamer,osobno CD z USB . Wzmacniacz będę zmieniał na taki bez dac dlatego zależy mi na analogowym wyjściu . Yamaha tańsza od Arcama i to sporo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Może to https://www.technisat.com/pl_PL/DIGITRADIO-143-CD/352-10774-22631/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Nie wiadomo czy FLAC czyta . Teraz mam właśnie digitradio 10ir jako radio. Tam tylko Spotify jest . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Z tego co oczekujesz to faktycznie Yamaha z z linii Pianocraft albo Marantz ma taką funkcjonalność. Jeśli u Ciebie to kwestia ceny to Malina (streamer + USB ) + osobny CD. Ale tu raczej używka bo nowe CD zaczynają być rzadkością. Ale weź takie coś pod uwagę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 12 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 All in one Panie Piotrze bym chciał ,a Marantz który taki sprytny?😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 13 godzin temu, MarekB napisał: Yamaha CD-NT670D Kupiłem to urządzenie pięć lat temu dzieciom i działa bez zarzutu do dnia dzisiejszego. To tyle jak chodzi o trwałość. Dźwiękowo to już za bardzo subiektywne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 12 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Marantz w kosmos ceny jak dla mnie. Zostanie Yamaha ,chyba że jakaś używka w/w Onkyo się pojawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 29 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 Obdzwonilem wszystko w pl i nie ma Yamahy na stanie,nie wiadomo czy będzie jeszcze ,bo już wycofany ten model . Używka jedna się pojawiła i jedzie już do mnie razem ze wzmacniaczem z kompletu.zobaczymy jak to zagra. Z za granicy się boje ,bo teraz PayPal mnie okradł .kupiłem na eBay magnata ma1000,gość zaczął kręcić,oddał wpłatę a PayPal tak przewalutowal że 300zl w plecy .kurs euro w NBP wzrósł a na PayPal spadł .zgłosiłem do UOKiK sprawę,ale nie wiem czy coś z tego będzie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Zestaw podłączony ,wzmacniacz jednak budżetowy. I powiem,że zmieniłem zdanie,że kolumny zmieniają dźwięk w większym stopniu od wzmacniacza .pół na pół. Ten porównując z marantzem gra płasko ,ciut ciepłej ale do stereofonii,sceny i przestrzeni brakuje mu bardzo ,bardzo dużo . Także streamer zostanie,wzmacniacz na portal i trzeba na odsłuchy się umawiać . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts