Jasiek88 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Dzień dobry, Czy ktoś ma doświadczenie z głośnikami typu LCR w odsłuchu stereo gdy głównym założeniem jest kino domowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Chodzi Ci o zabudowanie głośników typowo do kina, i opinia jak to się ma do słuchania muzyki? Będzie ok, o ile dobry i szybki sub sobie zapewnisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 15 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 O konstrukcje typu Dali rubicon lcr, Dali mentor lcr, dali opticon lcr itd nie do zabudowy do wieszania bezpośredni ona ścianie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Ja to mam KLIPSCH PRO-250RPW LCR który zamieniam na KLIPSCH THX-502-L (z racji dostępności), ale oba to głośniki do zabudowy. Próby porobiłem, oba w muzyce sobie radzą, nie mam zastrzeżeń. Ale sub niezbędny bo nie schodzą tak nisko jak wolnostojące skrzynki z BR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 listopada 2021 To są kolumny do budowania kina. Im wyższa linia tym grają lepiej. I takie Rubicon wsparte dobrym subem zapewnią juz ciekawe doznania. Ale jeśli myślisz o głębi, przestrzeni. Separacji instrumentów no to nie tedy droga. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts