lukluk71 Napisano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2021 Słuchajcie, wcześniej jak już byłem bliski zakupu innego wzmacniacza, wystawiłem swoją 803 za 3,000zł i ludzie dosłownie czekali pod drzwiami żeby kupić ją za 3 klocki. Po weekendzie wchodzę na OLX a tam 20 zapytań z zainteresowaniem kupna. Co się porobiło że można sprzedać używany sprzęt praktycznie drożej niż nowy. Yamahę na razie sobie zostawiam, przy takich brakach może będę chciał w przyszłości coś kupić do sypialni i będzie ciężko. Dlatego prawdopodobnie zostanie ze mną - nawet jak będę kupował nowy wzmak. Niech leży 803 - może być tak, że do takiej ceny za jaką ją kiedyś kupiłem nie uda się już kupić niczego lepszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2021 18 godzin temu, lukluk71 napisał: Słuchajcie, wcześniej jak już byłem bliski zakupu innego wzmacniacza, wystawiłem swoją 803 za 3,000zł i ludzie dosłownie czekali pod drzwiami żeby kupić ją za 3 klocki. Po weekendzie wchodzę na OLX a tam 20 zapytań z zainteresowaniem kupna. Co się porobiło że można sprzedać używany sprzęt praktycznie drożej niż nowy. Yamahę na razie sobie zostawiam, przy takich brakach może będę chciał w przyszłości coś kupić do sypialni i będzie ciężko. Dlatego prawdopodobnie zostanie ze mną - nawet jak będę kupował nowy wzmak. Niech leży 803 - może być tak, że do takiej ceny za jaką ją kiedyś kupiłem nie uda się już kupić niczego lepszego Tak teraz jest. Miejmy nadzieje że to się uspokoi trochę. Bo te ceny nie sa normalne. SA30 też poszedł do góry. Obawiam się że te ceny ktore się tu przewijały to już będzie legenda. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 Cześć, ukryłam ostatnie posty, ponieważ odbiegły od tematu. Zobaczę, czy by ich nie dopiąć do wątku covidowego Miłego dnia, pozdrawiam, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts