Estevez Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estevez Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 54 minuty temu, Estevez napisał: Kupiłem na wstawce z iBood głośniki Wharfedale Diamond 11.3. Potrzebuję wzmacniacza stereo do ok 2000. Myślałem nad AXA35, nad c338, Rothel a11 Tribute oraz mój faworyt Marantz pm7005. Proszę o opinie i porady. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Posłuchaj to co Ci się podoba i wybierz najlepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Teraz cena 2000 zł nie jest niestety niczym wyjątkowym. W tej cenie jest mały wybór wzmacniaczy nowych. Uważam że warto dołożyć do NADA 356. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 W kwocie ~2000zł znajdziesz na rynku wtórnym NADa C356bee lub Atoll IN50. Z nowych wzmacniaczy wybór niestety będzie bardzo ograniczony i miałbyś wspomnianego Cambridge Audio AXA35. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estevez Napisano 8 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 Mocno zainteresowany jestem marantzem 7005 lub 6006. Jak się ma do nad i atolla? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 Z nowych moim zdaniem co najmniej AXR100, ale on też przekracza budżet. Ja lubię tę linię, ostatnio słuchałem 12.2, moim zdaniem za ta cenę bomba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estevez Napisano 8 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 A co myślicie o tych kolumnach. Mam możliwość ostąpienia od umowy i odesłania do sklepu. Czy w tej cenie (1500 zł) da radę kupić lepsze kolumny, niekoniecznie nowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2021 15 godzin temu, Estevez napisał: Mocno zainteresowany jestem marantzem 7005 lub 6006. Jak się ma do nad i atolla? 356 gra lepiej od 6006. Generalizując. Bo w niektórych przypadkach 6006 zagra bardziej melodyjnie i mniej jaskrawo. 7005 nie znajdziesz nowego. Atoll IN 50 jeli o tym jest mowa gra cieplej od nich. 14 godzin temu, Tomasz S. napisał: Z nowych moim zdaniem co najmniej AXR100 zgadzam się. 13 godzin temu, Estevez napisał: A co myślicie o tych kolumnach. Mam możliwość ostąpienia od umowy i odesłania do sklepu. Czy w tej cenie (1500 zł) da radę kupić lepsze kolumny, niekoniecznie nowe? Nowe, nie ma szans. Używane zależy od Twoich preferencji. Nie wiesz jak grają Twoje Wafle wiec ciezko polecać coś innego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estevez Napisano 12 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2021 Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem właśnie pm6006. Zobaczymy co będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts