kaczadupa Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 37 minut temu, Rafał S napisał: Lepiej zabierz kilka płyt. To na bank. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 19 godzin temu, kaczadupa napisał: Rozsądnie wyceniony jest Chord Mojo, wyżej jest już totalny odlot cenowy. Na szczęście Mojo 2 wystarczy dla każdego, kto chce mieć Chorda i bardzo dobry przetwornik. Jak takiego Mojo2 podpiac potem pod system stacjonarny? Sluchawkowy-->Interkonekty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca https://forum.mp3store.pl/topic/216343-mojo-2-i-podpięcie-pod-system-stacjonarny-ma-to-sens/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Bulera Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Moim zdaniem bardzo przetwornik przynajmniej jeśli chodzi o mój zestaw. Tak jak wyżej pisał kolega R2R vs FPGA kto co lubi. Ja jednak na razie zostaję przy Gustard, ale polecam Chorda do testów, tym bardziej jeżeli ktoś większość muzyki słucha przez USB, bo jeżeli nie to będzie musiał sobie dokupić jakiś streamer, a wtedy koszty wzrosną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 1 godzinę temu, Krzysztof Bulera napisał: polecam Chorda do testów, tym bardziej jeżeli ktoś większość muzyki słucha przez USB, No ja akurat Chorda do USB nie polece... 😃 ale po bnc gra naprawdę nieźle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Bulera Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: No ja akurat Chorda do USB nie polece... 😃 ale po bnc gra naprawdę nieźle A jakie masz źródło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Digione signature na malinie z Volumio. Plus całe grono liniowych zasilaczy Muzga i PD plus switch z liniowym zasilaniem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca A ja napiszę tylko, że Mojo 1 był dla mnie najlepiej brzmiącym Chordem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts