bobas111 Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Witam jestem tu świeży pozdrawiam wszystkich znawców tematu - mam kolumny dali lektor 6 z nad c320 czy zamiana na nad c370/372 czytałem że może 320 za słaba i nie napędza dobrze dali coś zmieni w odsłuchu brakuje mi troszkę więcej góry i dołu może rotel ra 06 by coś zmienił ? (pokój 20m2) muzyka różna . W przyszłości ma być focal chora 826 tylko jaki do nich wzmacniacz czy c370 lub rotel ra06 dadzą radę czy macie inne propozycje budżet do max 2,5k za wzmacniacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 NAD C 370/372 doda Ci znacznie więcej dołu ale nie góry. Jesli te kolumny zostają to szukał bym Xindala na przykład 06 Z kolei do Chora 826 ja ym spasował Roksana K2 albo Denon PMA 2000 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobas111 Napisano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Super dzięki za odpowiedż jeśli ktoś jeszcze ma jakieś propozycję czy sugestie chętnie z ciekawością poczytam (doświadczenie się liczy) i tak jak się da to spróbuję posłuchać tych wzmacniaczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 16 minut temu, bobas111 napisał: Super dzięki za odpowiedż jeśli ktoś jeszcze ma jakieś propozycję czy sugestie chętnie z ciekawością poczytam (doświadczenie się liczy) i tak jak się da to spróbuję posłuchać tych wzmacniaczy Wyszukaj sobie wątek "Rotel A12" - sporo ciekawego materiału. Na stronie 3 zaczynają się porównania Rotel-Nad. Modele inne niż te o których piszesz ale pewnie trochę zbieżnych punktów będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobas111 Napisano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Może odpuścić sobie te tańsze i uzbierać grosz na a14 lub tańszy a12 i dopiero po czasie zmienić kolumny na chora 826 jak by grały dali lektorzy 6 tymczasowo na tych wzmacniaczach ? Żeby nie zmieniać 2x wzmacniacza i 2x kolumn wszystko mam nadzieję w tym roku bym dał radę Czy jednak szukać Roksana lub denona? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 Z Lektorami najlepiej by zagrał Roksan. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobas111 Napisano 10 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 A co sądzicie o magnat mr 780 czy jednak szukać Roksana lub rotela a14 lub a12 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Fo obecnych Dali będzie on zbyt miękki. Do przyszłych Focali jeśli zdania nie zmienisz to będzie bardzo dobry pomysł. niezwykle udany pod kątem cena / jakość amplituner. Napisano o nim praktycznie wszystko. Nie jest to poziom K2 ale masz nowy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobas111 Napisano 29 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2022 Witam ponownie- zakupiłem nada c372 i gra J.w z dali lektor 6 po zmianie z nad c320 widać różnicę jak na dolnych pasmach tak i na górze teraz patrzę na kolumny chorus 836v lub dali ikon 6 mk2 co lepiej się zgra wizualnie to chorus bym wolał może ktoś takie zestawy słyszał ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts