Dariusz Urbaniak Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 57 minut temu, Dedal75 napisał: Ehh . Jak zwykle to nie ja to inni . Pzdr A o foobarze zapomnijmy już , gram pasuje mi i to by było na tyle . Twoje prawo, kończąc tę jałową dyskusję nie na temat zwróć uwagę pisałem naszemu koledze iż polecam Intel NUC plus dobrze skonfigurowany program, pisałem to do Niego w odpowiedzi na jego wątek nic nie pisałem do Ciebie. Ale jak zwykle to nie ja to inni. Pozdrawiam wyluzuj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Słyszałem opinie że Nuc + konwenter usb-spdif to super rozwiązanie. Póki co będę korzystał z tego co mam i na razie nie szukam szczęścia tam gdzie go nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Nie obchodzi mnie do kogo to pisałeś . Zadałem pytanie ! Wiesz odpowiedz. Nie wiesz , nie pouczaj . Nie chce ci się ,odpisz kulturalnie że za dużo zachodu . Nie odpowiadają mi juz Ok ? Pzd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Urbaniak Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 15 minut temu, Dedal75 napisał: Nie obchodzi mnie do kogo to pisałeś . Zadałem pytanie ! Wiesz odpowiedz. Nie wiesz , nie pouczaj . Nie chce ci się ,odpisz kulturalnie że za dużo zachodu . Nie odpowiadają mi juz Ok ? Pzd Właśnie napisałem do Ciebie na priva. Przed chwilą, Dariusz Urbaniak napisał: Właśnie napisałem do Ciebie na priva. I kulturalnie odpisałem iż nie jest to wątek na takie opisy. Sorry że nie dodałem bez urazy, ale sądziłem iż zrizumiesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Mam do Usbridge coś podobnego jak to 2, tylko z Ali, za to na lepszym trafo Talema. W sumie gra dobrze, bez porównania z ładowarką Rpi4. Z impulsówek warto rozglądnąć się za medycznymi, koło 100 kosztują niesiejace podobnych mocy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 (edytowany) Grzeje się ten chinczyk, może nie jakoś bardzo ale na tyle że wychodząc z domu albo idąc spać wolę toto wyłączyć. Pewnie teraz bym Shanti kupił, tylko trochę duży jest. Z medycznych ktoś meanwhel polecał na forum. Bardzo mało sieje i może służyć do napędu np daca ładowarka od iPhone. Ja miałem topping e30 z ładowarką z iPhone se i grało super. Podłączyłem kiedyś toppinga z ładowarką z Chromecast Audio i dźwięk był dziwny, zero wybrzmień i sucho Muzg ma dobre sprzęty 👍 znajomy ma do sotm i Chorda, w obu przypadkach mocno na plus. Ciche do tego. Edytowano 15 stycznia 2022 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Używałem zasilacze medyczne Meanwell do Maliny oraz do daca. Przy malinowym nie stwierdziłem zmian, natomiast przy dacu była lekka różnica na plus względem takiego typu ładowarka. Na AS Kamilek pokazywał wykresy szumów liniowego, Meanwell-a i ładowarki. Medyczny wypadł całkiem przyzwoicie, a uwzględniając ile kosztuje, to jak dla mnie, rewelacyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 @Seb a moze taki by pasował do mojego mini pc . Jak wpadnę do Ciebie to mi pokażesz ten zasilacz . Pzd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Nie oddam. Może ktoś z czytających używa apki Dts Play Fi? Jak to się sprawuje? Kilka firm tego używa w swoich odtwarzaczach sieciowych. Czytałem też gdzieś, że Onkyo NS6130 i 6170 też to obsługują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Urbaniak Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 28 minut temu, Dedal75 napisał: @Seb a moze taki by pasował do mojego mini pc . Jak wpadnę do Ciebie to mi pokażesz ten zasilacz . Pzd Zerknij na priva Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Ja chcę tylko zobaczyć ,nawet nie będę dotykał 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts