Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Do kupienia w granicach 800-900 zł za komplet masz podstawowe standy Bowers & Wilkins STAV 24 S2. Porządnie wykonane, stabilne, ja jestem zadowolony.
Jednak nie ukrywam, że standy Pylona wyglądają interesująco i gdybym się decydował na Diamondy, to poszedłbym chyba w firmowy komplet...

Napisano (edytowany)

Wiesz Paweł, na sąsiednim forum jest cały obszerny wątek dotyczący jakości wyrobów, a może przede wszystkim "standardów" obsługi klienta stosowanych przez tą firmę.

Może i ceny są atrakcyjne, a załączone zdjęcia przedstawiają całkiem niebrzydkie produkty, ale ja po lekturze opinii, dałem sobie spokój.

Dla zainteresowanych mogę podesłać linka do tej lektury...

Edytowano przez stach_s
Napisano

Sam się zastanawiam. Potrzebuję standy pod wymiar. Te z allegro nie wyglądają źle i jest możliwość zrobienia pod własny wymiar. Czytałem różne raczej złe komentarze na temat tego producenta, z drugiej strony na allegro wszyscy są zadowoleni....

A niestety nie znalazłem nikogo kto jeszcze robi takie rzeczy pod indywidualne zamówienie. 

Napisano
Dnia 11.01.2022 o 19:56, mpawel5 napisał:

Tylko na sklepach są po 700zl za sztukę. Macie jakieś pomysły, żeby to taniej wyszło? 

Kiedyś były po 900-1000 zł. za parę. Tutaj wciąż za 1 tys.:

https://www.audio-mix.pl/pylon-audio-diamond-stand-podstawki-glosnikowe.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral

Ale zaznaczam, że nic nie wiem o tym sklepie i nie mam pojęcia, czy to aktualne. Sam mam standy VAP i je lubię, ale do Diamondów chyba wolałbym inne - firmowe, lub zbliżone do firmowych.