mpawel5 Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Witam. W przyszłości chce kupić monitory takie jak w tytule. No i wiadomo, że są potrzebne standy. Tylko na sklepach są po 700zl za sztukę. Macie jakieś pomysły, żeby to taniej wyszło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Do kupienia w granicach 800-900 zł za komplet masz podstawowe standy Bowers & Wilkins STAV 24 S2. Porządnie wykonane, stabilne, ja jestem zadowolony. Jednak nie ukrywam, że standy Pylona wyglądają interesująco i gdybym się decydował na Diamondy, to poszedłbym chyba w firmowy komplet... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 (edytowany) Wiesz Paweł, na sąsiednim forum jest cały obszerny wątek dotyczący jakości wyrobów, a może przede wszystkim "standardów" obsługi klienta stosowanych przez tą firmę. Może i ceny są atrakcyjne, a załączone zdjęcia przedstawiają całkiem niebrzydkie produkty, ale ja po lekturze opinii, dałem sobie spokój. Dla zainteresowanych mogę podesłać linka do tej lektury... Edytowano 11 stycznia 2022 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalFF7 Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Sam się zastanawiam. Potrzebuję standy pod wymiar. Te z allegro nie wyglądają źle i jest możliwość zrobienia pod własny wymiar. Czytałem różne raczej złe komentarze na temat tego producenta, z drugiej strony na allegro wszyscy są zadowoleni.... A niestety nie znalazłem nikogo kto jeszcze robi takie rzeczy pod indywidualne zamówienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Poniewaz jest jak widze wiecej zainteresowanych pozwole sobie wkleic tutaj https://www.audiostereo.pl/topic/100578-standy-firmy-tombase/ I jeszcze https://www.audiostereo.pl/topic/135343-tombase-tomasz-s-jakość-usług-podstawki-standy/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalFF7 Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 To dość stare wątki, sam nie wiem... niemniej faktycznie coś jest na rzeczy... Czy ktoś może pomóc i wie kto jeszcze robi stojaki na wymiar? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 13 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2022 (edytowany) Kilku znajomych ma standy Norstone, ktos chyba nawet ten model. Nie slyszalem, zeby ktorys narzekal Edytowano 13 stycznia 2022 przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2022 ja miałem VAPy i raczej nie narzekałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 13 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2022 Dnia 11.01.2022 o 19:56, mpawel5 napisał: Tylko na sklepach są po 700zl za sztukę. Macie jakieś pomysły, żeby to taniej wyszło? Kiedyś były po 900-1000 zł. za parę. Tutaj wciąż za 1 tys.: https://www.audio-mix.pl/pylon-audio-diamond-stand-podstawki-glosnikowe.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Ale zaznaczam, że nic nie wiem o tym sklepie i nie mam pojęcia, czy to aktualne. Sam mam standy VAP i je lubię, ale do Diamondów chyba wolałbym inne - firmowe, lub zbliżone do firmowych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts