marcinZG Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Pytanie chyba głównie do branży, bo zakładam, że to oni mieli największą szansę porównania obu generacji Silverów, czym się od siebie różnią, brzmieniowo? Najbardziej interesują mnie 300, bo to nad nimi dumam od dłuższego czasu. Trzeba przyznać, że dopłata do 7G jest niemała, a teraz jest sporo okazji do zakupu ostatnich sztuk 6G w kuszących cenach, co powoduje, że różnica finansowo robi się jeszcze większa i zakładam, że może być warto skusić się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati92 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Ja słuchałem nie tak dawno jednych i drugich. Jedyna różnica jaką wychwyciłem to w basie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Sam jestem ciekaw różnic. Za ile teraz można wyrwać silver 300 6G? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinZG Napisano 23 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 3 godziny temu, Mati92 napisał: Ja słuchałem nie tak dawno jednych i drugich. Jedyna różnica jaką wychwyciłem to w basie. Za około 5k latają nówki na OLX, za około 4k używki. Wydaje mi się, że to super cena jak za tej klasy sprzęt. 3 godziny temu, Mati92 napisał: Ja słuchałem nie tak dawno jednych i drugich. Jedyna różnica jaką wychwyciłem to w basie. Dzięki, a coś więcej? W jakim sensie w basie? Na korzyść których? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 Powiem tak. Moim zdaniem różnica jest mniejsza niż była względem 5G a 6G Wówczas to był model Silver 8. Więc w skrócie jeśli cena jest bardzo atrakcyjna to ceną wygrywa seria 6G. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinZG Napisano 24 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2022 7 godzin temu, S4Home napisał: Powiem tak. Moim zdaniem różnica jest mniejsza niż była względem 5G a 6G A czy w 300 jest zauważalnie mniej basu ze względu na mniejszy głośnik niskotonowy? Ja wiem, że Silvery są dość jasnymi kolumnami, chociaż rzekomo 6G nie jest pod tym względem mocno jaskrawa, tak w jednej recenzji wyczytałem, że 7G jest z powrotem jaśniejsza. A może ta jaskrawość ma związek z mniejszą ilością basu, o ile faktycznie jest go mniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Różnica nie jest kolosalna dlatego też jeśli masz możliwość kupna poprzedniej serii w dobrej cenie to nawet bym się nie zastanawiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts