Krutki Napisano 24 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2022 To jadę po nowy telewizor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 19 minut temu, Krutki napisał: To jadę po nowy telewizor nadal efekt może być ten sam. Napisz ten model telewizora, zerkniemy do instrukcji obsługi i się wszystkiego dowiemy. Gdzieś brakuje jakiegoś ustawienia zapewne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 Kupisz nowy TV bo ARC Ci nie działa ? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krutki Napisano 25 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2022 Ok już wszystko działa wypielem kable podłączyłem od nowa ,zrobiłem reset i działa Dziękować magistry!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_iter Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 Już? Koniec? A ja poleciałem po popcorn. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts