Skocz do zawartości

Kino domowe

Trawa63

Recommended Posts

31 minut temu, Butler napisał:

Głośniki wysokościowe via Atmos zapewniają o wiele lepsze wrażenia niż te które opierają się na odbiciach z sufitu.

Butler widzę że jesteś aktywny i służysz dobra rada. Dziękuję za podpowiedź. A co z resztą. Chcę wydać ok. 7 do 10tys ale nie wiem jakiej marki sprzęt. Ktoś poradzi? 

Napisz jakiej wielkości masz pokój, jakie masz oczekiwania (kino, muzyka, granie w %), jakie możlwości na konkretne rozwiązania (podłogowe, podstawkowe, naścienne, instalacyjne). A najlepiej jaki układ pomieszczenia lub jego fotka. Branża z rana się do Ciebie tu odezwie i będzie dużo prościej. 7000zł to raczej minimalny budżet na nowym sprzęcie. 10000zł to już masz dużo większe pole manewru.

Edytowano przez Butler

3 minuty temu, Butler napisał:

Napisz jakiej wielkości masz pokój, jakie masz oczekiwania (kino, muzyka, granie w %), jakie możlwości na konkretne rozwiązania (podłogowe, podstawkowe, naścienne, instalacyjne). A najlepiej jaki układ pomieszczenia lub jego fotka. Będzie prościej, branża z rana się do Ciebie tu odezwie i będzie dużo prościej. 7000zł to minimalny budżet na nowym sprzęcie. 10000zł to już masz dużo większe pole manewru.

Kącik rekreacyjny to front 360 na 440cm otwarty jedna strona do jadalni i kuchni co daje razem 50m2

Rozłożysz je tak? Patrz na kąty. Pięć głośników toru podstawowego plus dwa wysokościowe i subwoofer. Pytałeś o Teufel. Marketing mają bardzo agresywny, wyskakuje mi co chwilę w przeglądarce. A grają przeciętnie, szału nie ma choć jak ktoś wcześniej nie obcował z dobrym sprzętem to będzie pewnie zachwycony. Opisz więcej co pytałem.

5.1.2.thumb.PNG.cea29f0089755c457e6483dfc30f20a6.PNG