darkk Napisano wczoraj o 08:27 Napisano wczoraj o 08:27 Ja obstawiam, że się nie spodoba 🙂 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu I wylądował Cały. Czy zdrowy nie wiem jeszcze, łapie temperaturę nim mu dam prądu Pierwsze wrażenie wizualne - jest super!!! Kawałek sprzętu jest, śliczny szczotkowany front zgrywa się ładnie z Eversolo, boczki jak ulał do czarnych hg kolumn, pilot pancerny. Minimalizm i elegancja Dobrze, że nie umiem obgryzać paznokci, bo niecierpliwie czekam na to jak to to gra Jaram się jak dzieciak hehe 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu @Mar_Wal klapa czy tak wciągnął? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: @Mar_Wal klapa czy tak wciągnął? Niech kolega się trochę osłucha. Na pewno jest to trochę inna prezentacja dźwięku niż w marantzu. Powinno być ciut więcej góry i detaliczności, choć nie wiem jak gra model A3, bo słucham wyższego modelu A9. Efektu wow za 380 euro to raczej nie ma się co spodziewać. U mnie po marantzu był Arcam SA30, a pózniej A9 i za każdym razem był spory progres. Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: @Mar_Wal klapa czy tak wciągnął? Hehehe. Podłączyłem, odpaliłem i jest ok. Nie mam czasu posłuchać, robota jeszcze. Dzieciaki robiły rozgrzewkę na Spidey i kumplach z TV Parę kawałków swoich na szybko zarzuciłem sobie i jest dobrze. Bardziej rozdzielczo, detalicznie ale z fajną masą dołu, powinien się zadomowić raczej u mnie Ale na grubsze wnioski przyjedzie jeszcze czas, bo tak jak mówię dosłownie na 3 kawałki zrobiłem sobie przerwę w pracy. Szczęki z podłogi nie zbieram ale się podoba 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zostaje na trochę z tym wzmacniaczem Pewnie end of the game to nie jest ale zgrywa się fajnie z kolumnami, pomieszczeniem i mną. Posłuchałem nocą trochę repertuaru różnego i miło gra. Dużo szczegółów, sceny może nie buduje szeroko ale mam wrażenie, że dokładniej można lokalizować instrumenty na niej. Tak myślę tylko czy nie dołożyć mu Fiio K11 R2R lub jakiś inny przetwornik z odrobiną ciepła, życia. Raz, z chęci doświadczenia z zew. DACiem (nie miałem nigdy jeszcze), dwa, ten przetwornik w Eversolo mam wrażenie mocno techniczny taki i może by dogrzał nieco jeszcze granie. Jakieś propozycje DAC w niskim ( 500-800 PLN) budżecie a godnego sprawdzenia? Odpisz, cytując
Recommended Posts