krzyniu1711 Napisano 4 kwietnia 2022 Napisano 4 kwietnia 2022 Cześć, Mam budżet 2500 zł i chciałbym kupić soundbar ale koniecznie z funkcją radia. Sprzęt ma służyć głównie do radia oraz do filmów i sportu. Słucham i oglądam wszystko w miarę cicho więc przede wszystkim zależy mi na jakości dźwięku a nie na tym żeby grał bardzo głośno i wykręcał jakieś rekordy pod tym kątem. Będę wdzięczny za podpowiedź czy mogę znaleźć sensowny sprzęt w tym budżecie Dzięki z góry Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 Szkoda kasy na soundbar. Cchesz tylko pdo kino, TV to mozesz iśc w JBL bar 2.1 albo 5.1 Ale chcesz coś lepszego to zdecydowanie Topping MX5, Loxije A30, Ayjima itp + ELAC B6.2, Magnat Signature 503. Piotr Odpisz, cytując
krzyniu1711 Napisano 5 kwietnia 2022 Autor Napisano 5 kwietnia 2022 Dzięki. Mam pytanie Z zaproponowanych sprzętów tylko Topping MX5 widzę jako dostępny w polskim sklepie. Natomiast z opisu wynika, że to jest wzmacniacz i nie widzę funkcji radia, na której mi zależy. Natomiast kolumny wyglądają spoko. Czy możesz zaproponować takie rozwiązanie z Waszego sklepu żeby było radio oraz możliwość podłączenia do TV jako źródło dźwięku filmów? Wklejam odnośnik do Waszej konkurencji i tam są kolumny, które poleciłeś ale w zestawie z amplitunerem yamaha i się zastanawiam czy takie połączenie jest ok https://www.tophifi.pl/stereo/zestawy-stereo/zestaw-stereo-yamaha-a-s201-elac-debut-2-0-b6-2.html https://www.tophifi.pl/stereo/zestawy-stereo/yamaha-r-s202d-indiana-line-nota-550.html https://www.tophifi.pl/kino-domowe/zestawy-kina-domowego/yamaha-yht-1840.html Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 Taga harmony htr 1000cd. Masz tam radio, wejscie optyczne, bluetooth i wyjscie na subwoofer. Do tego dwie kolumny i pomysł o soundbarze wyrzuć z głowy. Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 O Soundbarach powinien być przyczepiony temat na górze forum Po prostu racjonalna lista powodów. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 (edytowany) 8 minut temu, Gumowe Ucho napisał: O Soundbarach powinien być przyczepiony temat na górze forum Po prostu racjonalna lista powodów. "Soundbar - dlaczego nie kupować?" tak powinien brzmieć tytuł 😀 Edytowano 5 kwietnia 2022 przez Artur Charicki Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 kwietnia 2022 Napisano 6 kwietnia 2022 Jestem za :):) co do radia to faktycznie ta taga wtedy wchodzi w grę. ale moim zdaniem lepiej dokupić malinę, wiim mini i mieć radio internetowe. Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 kwietnia 2022 Napisano 6 kwietnia 2022 Witam . Przyzwoitym rozwiązaniem są kolumny aktywne, jeśli nie chcemy zabierać sporo miejsca. Poleciłbym model Klipsch The Fives . Ewentualnie mały wzmacniacz , Taga Harmony HTR-1000CD V.2 z monitorami np. Heco Aurora 300. Pozdrawiam . Odpisz, cytując
Recommended Posts