Artur O Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Poproszę o pomoc w nakierowaniu doboru głośnika centralnego do w/w zestawu tj. Arcam Avr 20 + fronty MA Gold 100, sub HT 1205, tyły to Dali Zensor 1 W tej chwili jako centralny gra Dali Zensor, ale chciałbym go wymienić, głośnik może być nowy jak i używany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 15 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 1 godzinę temu, engajner napisał: Mam Goldy 100, centralny z tej samej serii. Mocno polecam do kompletu. To najważniejszy głośnik w kinie. Gold C250 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2022 Również mam C250, jeżeli jest na to budżet to nie ma co się zastanawiać. Ze starszej serii polecany jest C350, niestety sam go nie słuchałem. Jak sam wiesz centralny dominuje w kinie i tu nie ma sensu oszczędzać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 Także polecam ten centralny. Rozumiem nie jest on tani. To trzeba powiedzieć otwarcie. Jesli budżet Cie trzyma to Klipsch 405C, Silver C350 albo Fyne F500C Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2022 Hej, Jeśli chciałbyś uzyskać spójne brzmienie to Monitor Audio Gold 250c byłby najlepszym rozwiązaniem. Możesz także wziąć pod uwagę Monitor Audio Silver C250. Dynamiczne i nieco jaśniejsze brzmienie na średnicy uzyskasz na Klipsch RP600c, który kosztuje połowę tego co MA Silver C250. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts