Walezy Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Wyglada na to, ze KEF czyta nasze forum. Nowe LS60 Wireless dostępne będą już wkrótce. Za „jedyne” £6k mamy całkiem interesujące połączenie LS50 z Blade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 To chyba @Kraft wywróżył te kolumny 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walezy Napisano 12 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2022 7 minut temu, seba3002 napisał: To chyba @Kraft wywróżył te kolumny 😉. Zgadza się. Ja zaproponowałem, ze mogłyby być to podłogówki. To, ze Wireless to KEF pewnie sami na to wpadli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Oczekiwania po tych kolumnach są olbrzymie. W specyfikacji znalazłem wczoraj bardzo ciekawą informację. Sekcja nisko i średnio tonowa jest zasilana przez wzmacniacz w klasie D ale góra pasma przez wzmacniacz klasie AB. Przyłożono się zatem do tego aby maksymalnie wyciągnąć z każdego przetwornika maksimum. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts