lolekdrugi Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 23 minuty temu, S4Home napisał: Teraz? Kupujesz? nie, ok nie ma problemu kupi ktoś inny. a to już reklamacja nie działa, i klient ważny tylko przed zakupem? 23 minuty temu, S4Home napisał: Nie nabijam się. Bo sam bym wiele rzeczy pozmieniał. ale informowanie ludzi słuchaj zareklamuj bo powinieneś mieć a nie masz kiedy ktoś tego nie wykorzysta właśnie nazwałem krucjatą. ponownie, w którym momencie było napisane, że osoby które nawet nie wiedzą o problemie mają go reklamować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 34 minuty temu, lolekdrugi napisał: a to już reklamacja nie działa, i klient ważny tylko przed zakupem? To tutaj chyba nie rozumiem. Wiesz że dane urządzenie czegoś nie ma a i tak je kupisz tylko w celach reklamacji? Czy znowu odnosisz się do jakiegoś fragmentu wypowiedzi. Przepraszam Lolek ale ja odpuszczam z Tobą się nie da dyskutować bo ułamkowo, wybiórczo wycinasz fragmenty i interpretujesz je po swojemu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 57 minut temu, S4Home napisał: Wiesz że dane urządzenie czegoś nie ma a i tak je kupisz tylko w celach reklamacji? a skąd mam to wiedzieć? W dokumentacji napisano, że jest i działa, przynoszę, podpinam i się okazuje, że nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts