rvsh Napisano 1 sierpnia 2022 Napisano 1 sierpnia 2022 Dzień dobry pytanie laika do czego służy ta dźwignia na zdjęciu? Pozdrawiam Odpisz, cytując
1Ender Napisano 1 sierpnia 2022 Napisano 1 sierpnia 2022 Może do ustawienia wysokości ramienia? @tomek4446??? Miałeś ten model. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 sierpnia 2022 Napisano 1 sierpnia 2022 Jeśli myślimy o tym samym to jest to winda do opuszczania ramienia Odpisz, cytując
rvsh Napisano 1 sierpnia 2022 Autor Napisano 1 sierpnia 2022 Winda jest obok (taka wajcha góra/dół), która opusza ramię lub podnosi automatycznie. A tego nie mogę rozgryźć, przesuwam to w lewo/w prawo, ale tak jakby nie ma to znaczenia jak to jest ustawione. Odpisz, cytując
1Ender Napisano 1 sierpnia 2022 Napisano 1 sierpnia 2022 Ja już wiem co to jest. Odpowiedź znajdziesz w internecie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 sierpnia 2022 Napisano 1 sierpnia 2022 5 godzin temu, rvsh napisał: A tego nie mogę rozgryźć, przesuwam to w lewo/w prawo, ale tak jakby nie ma to znaczenia jak to jest ustawione. Jak piszesz o tej małej dźwigni przy skali z oznaczeniami "+" i "-" to jest to antyscating. S 500 ma go opartego na magnesie. Jak chcesz sprawdzić czy działa wystarczy dać w któreś ze skrajnych położeń , opuścić ramię na część płyty bez rowków i zobaczysz jak będzie ściągać igłę. W załączniku instrukcja. ve_telefunken_s_500_hifi_en_de_fr_it_nl.pdf 1 Odpisz, cytując
rvsh Napisano 2 sierpnia 2022 Autor Napisano 2 sierpnia 2022 Dzięki wielkie! Teraz wszystko jasne. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 sierpnia 2022 Napisano 2 sierpnia 2022 9 godzin temu, rvsh napisał: Dzięki wielkie! Teraz wszystko jasne. Znajdź płytę z największą ilością wolnego od rowków miejsca. Tak kombinuj z regulacją antyscatingu by po opuszczeniu ramienia igłę nie ściągało w żadną stronę. To taka metoda " domowa". Bardziej dokładnie ustawisz ten parametr wykorzystując płytę testową. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts