Piotr Sonido Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 16 godzin temu, Michał Gałązka napisał: nie no ,docelowo będzie streamer, ale na początku będzie albo to albo spotify z tv , czasem ngdy puszczam muzykę w tle , to nie ma dla mnie aż takiego znaczenia jego jakość. CD oraz gramofon też będą używane ale w moim przypadku najwięcej muzyki mogę słuchać dodatkowo, a nie tak by siąść i się nią rozkoszować No to tym bardziej pytanie czy wyhaczysz różice wtedy. Wiekszy problem będzie z tym że słuchasz nie w trójkącie niż to czy to jest BT 4 czy 5 Serio odsłuchaj te kolumny. Bo inni na pewno mają inne gusta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 6 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2022 Znalazłem jeden sklep w Gliwicach który ma 260tki, niestety nie ma 280tek, ma też magnata mr 780 więc ewentualnie mogę sprawdzić proponowane połączenie. Ewentualnie poszukam jeszcze po sklepach, które udzielają się na naszej grupie czy mają jeszcze 260tki lub 280tki i ewentualnie wypożyczę sobie na odsłuch do domu . Tylko się trochę boję, że jak już zamówię na odsłuch do domu to zostaną u mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 6 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2022 @Q21 @S4Home Posiadacie może RP 260 lub RP 280 ? Jest ewentualna możliwość wysyłki na testy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Q21 na stronie ma 260-tki więc nie powinieneś mieć problemu z wypożyczeniem. Pamiętaj o negocjacjach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 6 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2022 3 minuty temu, Józef Herczek napisał: Q21 na stronie ma 260-tki więc nie powinieneś mieć problemu z wypożyczeniem. Pamiętaj o negocjacjach Pamiętam pamiętam, bardziej kuszą 280tki ale widzę, że praktycznie nie do dostania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Zadzwoń do nas łatwiej będzie się nam rozmawiało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 6 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2022 46 minut temu, Q21 napisał: Zadzwoń do nas łatwiej będzie się nam rozmawiało. Ok, postaram się jeszcze w tym tygodniu odezwać bo mam dość urwanie głowy w pracy. Rozumiem, że numer znajdę na stronie u Was ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Wszelkie informacji i nr. telefonu znajdują się na stronie internetowej q21.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Dnia 6.09.2022 o 11:29, Michał Gałązka napisał: @Q21 @S4Home Posiadacie może RP 260 lub RP 280 ? Jest ewentualna możliwość wysyłki na testy ? Przepraszam za dość długą nieobecność i nie odpisanie na post, ale teraz powinno być już łatwiej. Niestety nie mamy w ofercie Klipsch-a, ale jak by jednak stanęło na jakiejś alternatywie, to jak najbardziej zapraszam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e.ryk Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Polecacie koledze Magnata 780, a ten nie ma wyjścia SUB ani PRE OUT. Jak zatem w tym amplitunerze podłączyć subwoofer? Drugie pytanie: jaka jest roznica w odsłuchu Magnat 750 vs 780? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts