seba751 Napisano 1 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2022 Dzięki wszystkim za podpowiedzi Poczytałem,pooglądałem i wybór padnie na audiolab 6000a lub magnat mr 780 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 2 godziny temu, seba751 napisał: Dzięki wszystkim za podpowiedzi Poczytałem,pooglądałem i wybór padnie na audiolab 6000a lub magnat mr 780 A posluchales? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 Jeden i drugi wzmacniacz bardzo fajny. Magnat nieco słabszy ale zyskujesz możliwość wymiany lamp, a co za tym idzie możesz pokombinować z brzmieniem. Audiolab zapewni większą przestrzeń oraz mocniejszą podstawę basową. Oba wzmacniacze po muzykalniejszej stronie i bardzo dobrze zgrywają się z Bronze 100. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 Najlepiej posłuchać i spróbować obu opcji, a możesz jeszcze do tego zestawienia dorzucić nieco droższego NAD C368 (to takie rozwiązania z nowych), natomiast przy używkach możesz szukać Denonów, lub hybryd z Vincenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Dnia 1.10.2022 o 18:29, seba751 napisał: Dzięki wszystkim za podpowiedzi Poczytałem,pooglądałem i wybór padnie na audiolab 6000a lub magnat mr 780 I jak, zakupiłeś coś, jak tak, to podziel się wrażeniami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 30 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2022 12 godzin temu, zabro napisał: I jak, zakupiłeś coś, jak tak, to podziel się wrażeniami Jeszcze nie dopiero po świętach będę działał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts