Bartłomiej Szuba Napisano 27 września 2022 Udostępnij Napisano 27 września 2022 Cześć. Tak jak w tytule mam pytanie czy ten zestaw ma rację bytu? Czy bez problemu poruszy te kolumny i da odpowiednią moc. Lubię dużo basu i takie w sumie efektowne granie. Szukam czegoś właśnie all in one, do tv i Spotify/Tidal, dużo filmów i koncertów. Aktualnie posiadam denon dra 800h i wiem, że wzmacniacz jest dużo lepszym wyborem. Pomieszczenie to salon z kuchnią ok. 40m2. Muzyka to rock/jazz/r&b Za podpowiedź z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 To mocny wzmacniacz. U mnie bez problemu napędzał dużo bardziej prądolubne kolumienki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Jeśli chodzi o moc to nie masz się czego bać. Wydajny model i spokojnie je wysteruje. Przeskok po DRA 800 będzie także mocno zauważalny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Czesć, Cyrus One Cast to wydajny wzmacniacz, który bez problemu poradzi sobie z napędzeniem MA Bronze 500. Jeśli chciałbyś uzyskać mocniejszą podstawę basową to koniecznie wziąłbym jeszcze pod uwagę Octavio AMP ale w wersji z zasilaczem 32V. Zapraszamy na odsłuch oraz po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 Bez najmniejszego problemu Cyrus sobie poradzi, a jako alternatywę możesz jeszcze spróbować Atoll IN100, który również będzie energicznym i z werwą wzmacniaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts