Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Zamontowałem pod ławą (można także pod stołem) dostępną na Allegro wysuwaną półkę pod klawiaturę. Uchwyty montujące do blatu ławy, musiałem przedłużyć kątownikami z blachy dostępnymi w Obi. Tam też kupiłem cieniutką wycieraczkę, aby piloty nie ślizgały się po drewnianej półce. Pólka jest głęboka na 36 cm, a więc oprócz pilotów, mieści się jeszcze z tyłu tablet i dwie pary okularów. 

Pomysł udostępniam za darmochę :) 

P1.jpg

P2.jpg

P3.jpg

Napisano
5 minut temu, MMarek napisał:

Zamontowałem pod ławą (można także pod stołem) dostępną na Allegro wysuwaną półkę pod klawiaturę. Uchwyty montujące do blatu ławy, musiałem przedłużyć kątownikami z blachy dostępnymi w Obi. Tam też kupiłem cieniutką wycieraczkę, aby piloty nie ślizgały się po drewnianej półce. Pólka jest głęboka na 36 cm, a więc oprócz pilotów, mieści się jeszcze z tyłu tablet i dwie pary okularów. 

Pomysł udostępniam za darmochę :) 

P1.jpg

P2.jpg

P3.jpg

Fajne to jest:) super!

• 4 weeks later...
Napisano
9 godzin temu, lolekdrugi napisał:

@MMarek a nie myślałeś by je zastąpić jednym uniwersalnym?

Myślałem i stosowałem programowalny Logitecha. Ale teraz jak mam nowy TV z bardzo fajnym małym pilotem Sony, a także super pilot do Naima wolę używać osobnych. Poza tym piloty teraz mają swoje miejsce i nie muszę ich szukać po całym mieszkaniu :)