Kraft Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 A czy można poprawić doskonałe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 @terracan1929 - ponoć zwrotnica w SE jest przeprojektowana i zbudowana z lepszych jakościowo komponentów. Jeśli chodzi o brzmienie to różnicy brak lub nieznacząca. Tak przynajmniej twierdzą panowie z infolinii Salonów Denon z którymi rozmawiałem. @Kraft - Sonus Faber MINIMA AMATOR II. Zobacz sobie. Chodzą słuchy, że robią z Menuetami co chcą. Ładne, tylko jakieś takie drogie trochę. @Kryspin Turek - gratulacje. Robiłem kiedyś u siebie podejście z zestawem Menuety + Rel T5/x, ale po kilku dniach odsłuchów zwróciłem suba. Niby ustawienie było poprawne, ale sam okropnie zmiękczony charakter basu Rela i ogólnie efekt finalny mi się nie spodobał. Ale może to też kwestia małego pomieszczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Amator? Próbujesz mnie Wojtek obrazić?:) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryspin Turek Napisano 20 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 3 godziny temu, terracan1929 napisał: Chłopaki, czy Manuety SE poza wykończeniem zewnętrznym - lakierowanym na połysk fornirem, róźnią się czymś od tych "Zwykłych Manuetów" ? Miałem przyjemność słuchać obu, co prawda w innych salonach, jak dla mnie różnica na tyle mała na korzyść SE że nie warto dopłacać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 ok, dzięki za odpowiedzi....podpytuję, bo tyle dobrego o nich słyszałem, że zastanawiam się czy nie sprawić ich synowi (w miejsce zensorów 3) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 18 godzin temu, Kryspin Turek napisał: W co lepiej pójść skoro muzyka będzie puszczana z komputera -Wysokiej Klasy DAC -Wysokiej Klasy Streamer Polecilibyście coś ciekawego ? Z kompa ? To Chord Qutest, Masz galwanicznie izolowane wejście USB. Bardzo dobre źrodło i wygodne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts