muzofan Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Myślę że ATC bronią się same dźwiękiem i nie trzeba wszczynać awantur 😉. Przynajmniej te serii classic 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Dla wszystkich posiadaczy ATC Classic , posłuchajcie tego... ... tu ATC stają się magiczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 12 listopada 2022 Udostępnij Napisano 12 listopada 2022 Prawie wszystkie miałem na odsluchu. Zdecydowanie brakowało tutaj w tym zestawieniu KEF R3 które grają lepiej niż niejedna droższa podłogówka.Co prawda na początku kosztowały ponad 7k pln. ale teraz cena elegancko spadla do ok 6k za nowe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 12 listopada 2022 Udostępnij Napisano 12 listopada 2022 (edytowany) Mi zabrakło w tym zestawieniu mega dobrych Wharfedale Evo 4.2 a wiem co mówię bo mam je na drogich, krzywych podstawkach ( żeby nie było to zaznaczę,że equilibrium zjadają je na śniadanie bez masła ) Edytowano 12 listopada 2022 przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 listopada 2022 Dnia 12.11.2022 o 09:28, lukluk71 napisał: Prawie wszystkie miałem na odsluchu. Prawie wszystkie, czyli które? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts