Fantomas Napisano 10 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 Dnia 7.12.2022 o 16:32, Grzesiek202 napisał: 🤥 Vice Versa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 10 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 (edytowany) Pan @Grzesiek202 policzył mi koszt przejazdu z kielc do Krakowa 400 PLN. Slownie czterysta polskich złotych. Mój Magnat MA 1000 był na sprzedaż za 4kPLN i chciał paczki za pobraniem 3600 PLN. To ostatni mój post na tym forum. Pozdrawiam pomocną BRANŻĘ. Dziękuję za Wasze wsparcie i żegnam. Edytowano 10 grudnia 2022 przez Fantomas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 4 godziny temu, Fantomas napisał: To ostatni mój post na tym forum. No widzisz ? Tak to jest , jak się trafi na " podrzędne " Forum. W tych elitarnych zrobienie z kogoś wała to norma , a tutaj ........ Źle chłopie trafiłeś .......... 😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 Usunie konto i pewnie założy kolejne. Tak to już jest 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 10 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2022 (edytowany) Napiszę to jesze raz. Zdarzają się czasami różne, tak zwane losowe sytuacje, które każdy chyba zrozumie. Przecież ja już dawno temu odpuściłem ten temat. Ale Twoje kolego podejście jest nieakceptowalne. 6 godzin temu, Fantomas napisał: 400 PLN. Slownie czterysta polskich złotych. 🤥 Edytowano 10 grudnia 2022 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 Dnia 9.12.2022 o 12:06, Na Temat Audio napisał: Nasi sąsiedzi, sklep Superhifi. Pozdrawiam, Michał Tak już mi kolega później wyjaśnił. W Warszawie bywam rzadko i tylko z konieczności. W siedzibie EIC byłem kilka razy. U was ani raz odkąd jesteście Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts