DiBatonio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Sundin997 napisał: To jest poprawna forma Poprawna forma czego? Wiem do czego pijesz, ale zawsze możesz sobie wygooglać co oznacza taka forumowa forma wyrażenia/określenia słowa "tak". Pewne rzeczy trzeba umieć rozgraniczać, bo to nie to samo co błąd ortograficzny, czy niepoprawna pisownia. Tak, że ten... Ale służę pomocą, proszę oto link do przeglądarki Google, wystarczy zapytać... https://www.google.com/?hl=pl 1 Odpisz, cytując
mar77a Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ok, kłócących się obcych sobie dorosłych (chyba) ludzi na forum odhaczam. Jałowe dyskusje i komentarze nic nie wnoszące zgodnie z tym co pisałem też już były. Tak - to forum to już żart. pssst, nie musicie mi się na prawdę usprawiedliwiać, że to tamten zaczął proszę pana (błagam nie róbcie tego) Edytowano 7 godzin temu przez mar77a Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, mar77a napisał: Ok, kłócących się obcych sobie dorosłych (chyba) ludzi na forum odhaczam. Jałowe dyskusje i komentarze nic nie wnoszące zgodnie z tym co pisałem też już były. Tak - to forum to już żart. pssst, nie musicie mi się na prawdę usprawiedliwiać, że to tamten zaczął proszę pana (błagam nie róbcie tego) Jakie kłótnie, gdzie kłótnie? Dramatyzujesz chyba. Wątek nosi tytuł "dlaczego sprzęt audio jest taki drogi?" a Ty przez trzy strony pisałeś o zegarkach Rolex, nie wiadomo czemu. To nie było jałowe? Pzdr. Edytowano 6 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
mar77a Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, DiBatonio napisał: Jakie kłótnie, gdzie kłótnie? Dramatyzujesz chyba. Wątek nosi tytuł "dlaczego sprzęt audio jest taki drogi?" a Ty przez trzy strony pisałeś o zegarkach Rolex, nie wiadomo czemu. To nie było jałowe? Pzdr. Jasne, że pisałem jako analogia rynku luksusowych produktów. Nie, nie było. pozdrawiam cieplutko 🤗 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, mar77a napisał: Ok, kłócących się obcych sobie dorosłych (chyba) ludzi na forum odhaczam. Jakich kłócących ? Kłótnia to jest dopiero wówczas, jak leje się krew i wkracza moderator. Gdybyś np. dotarł do dawniejszej naszej konwersacji z @DiBatonio / bez urazy /to dałoby Ci to jakiś obraz . To co tutaj mamy, to luźna dyskusja na takim poziomie , że " Wersal " mógłby pobierać nauki etykiety. Wracając do tematu. Przeczytałem parę wcześniejszych postów i na mój prosty rozum wyszło mi tak. Owszem są kolumny w niskich cenach , ale one nie spełniają Twoich wymogów jakościowych , czyli stosunek cena /jakość jest zaburzony. Są również kolumny spełniające oczekiwania , ale tutaj też jest niedobrze, bo z kolei cena jest nie taka jaka być powinna. Czyli jak jest już dobrze akustycznie, to za to drogo. Proponujesz zatem zmianę strategii biznesowej producentom, by sprzedawali swoje produkty w cenach , które uznasz za adekwatne czyli tanio , zachowując jednocześnie jakość. Ja jestem za , i też tak chcę i zapewne poprze mnie parę milionów ludzi na świecie. No może po za właścicielami i pracownikami salonów audio. Proponuje abyś podał tylko więcej szczegółów tego biznes planu. Może uda się to rozszerzyć na inne branże po za audio i świat stanie się tańszy. Niedługo będę zmieniał samochód , i ten projekt napawa mnie nadzieją , że jak przełożymy go na motoryzację i będę mógł kupić autko bezpośrednio, w fabryce to sporo grosza zostanie w kieszeni. 1 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts