Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Odpowiadamy na Wasze pytania!

Rozpoczynamy serię filmików, mocno bazujących na Waszych konkretnych wątpliwościach i pytaniach, jakie do nas kierujecie.
Na pierwszy ogień idzie Musical Fidelity, czyli marka, która swoją bardzo klarowną, a wręcz ascetyczną dewizą: projektować możliwie najlepiej grające wzmacniacze, w jak najlepszej dla klienta cenie- zdobyła rzeszę zwolenników i zrobiła niemałe zamieszanie na rynku klasycznego audio. Dzisiaj wszystko jest multifunkcjonalne, streamingowane online, dopasowujące się do wszystkiego i zaspokajające wszelkie pragnienia odbiorców. Musical Fidelity kroczy zgoła inną drogą, pokazując, że bardzo wysokie zawężenie daje znakomity efekt. Zawęzili swoje wzmacniacze do bycia - nomen omen - po prostu wzmacniaczami. Bardzo dopracowanymi, wysokiej klasy, z bardzo dobrym balansem jakość-cena.
Słowa tego nie opiszą, więc zapraszamy na video, a że video to również tylko pierwszy krok, zapraszamy przede wszystkim na odsłuchy porównawcze do Q21 do Pabianic. Sami zdecydujecie, względem własnych wymagań, który model spełnia je najlepiej.

A więc krok 1: VIDEO
Porównamy 4 modele serii M. Skupimy się na różnicach dźwięku, wybierzemy najcieplejszy, najbardziej nasycony, najmocniejszy oraz najlepszy do trudnych do wysterowania kolumn oraz przeanalizujemy ich funkcjonalność.
OBEJRZYJ VIDEO:

Krok 2: ODSŁUCHY
Warto osobiście porównać każdy z modeli, w naszej sali odsłuchowej, dlatego też zachęcamy do umawiania się z naszymi doradcami: 42 213 01 66  oraz poprzez messenger
Odsłuchy są darmowe, niezobowiązujące, choć przyznajemy, że najczęściej kończą one się decyzją zakupową, ponieważ nasi Klienci potrafią zakochać się w sprzęcie już od pierwszego usłyszenia.
Standardowo zachęcamy również do zadawania pytań pod filmem, na YouTube. Jak widzicie, dokładnie je analizujemy.
Pozdrawiamy Zespół Salnu Q21

Salon Audio-Video Q21
Pabianice, Reymonta 12
www.Q21.pl
Tel. (42) 213 01 66

Napisano

MF całkiem spoko brzmieniowo wzmacniacze, niestety mają też wady iż żyjemy w XXI wieku a żeby wzmacniacza nie dało się uruchomić z pilota? trochę to słabe..
Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie, duża moc wyjściowa, ale mimo wszystko sprzedałem iż wstawanie codzienne do szafki RTV i włączanie jak i wyłączanie wzmacniacza było jak dla mnie mało komfortowe. Może kiedyś wyjdą nowe modele Musical Fidelity M ... SI-RC
RC- od remote control :)
Dobre filmy chłopaki!

Napisano
2 godziny temu, Bartek_86 napisał:

sprzedałem iż wstawanie codzienne do szafki RTV i włączanie jak i wyłączanie wzmacniacza było jak dla mnie mało komfortowe

A ja z kolei nie mam z tym problemu. Nawet nie używam pilota do pogłaśniania lub ściszania ponieważ lubię pokręcić gałką.

Napisano
6 godzin temu, Bartek_86 napisał:

niestety mają też wady iż żyjemy w XXI wieku a żeby wzmacniacza nie dało się uruchomić z pilota?

Nie wszystko co nowoczesne jest dobre.. Żadnego z moich wzmacniaczy nie dało się włączyć z pilota, a wszystkie były wzmacniaczami z obecnej produkcji... :)

Pozdrawiam,

Michał