Q21 Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 FEZZ i jego EVOlucja już dostępna na naszym kanale. Zapraszamy na prezentację najnowszej serii EVO, do której wykonania zmieniono proces technologiczny, dzięki czemu design najnowszej odsłony jest po prostu zachwycający; minimalistyczny, niezwykle stylowy oraz nowoczesny. Co dokładnie uległo zmianie? Chyba nie będzie zbytnią amplifikacją stwierdzenie, że... wszystko! Sprawdźcie sami: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Reklama dźwignią handlu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 (edytowany) To dla równowagi wrzucam lampę, która ocznie bardzo, bardzo mi się podoba. Audio Research I/50. Nie wiem tylko czy ta czy cała czarna bardziej mi się podoba. Oba kolory przepiękne. Edytowano 12 stycznia 2023 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts